Eminönü Boğaz turu kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Eminönü Boğaz turu kaç saat sürüyor?
  2. Boğaz turu kaçta başlıyor?
  3. Boğaz turu kaç lira?
  4. Uzun Boğaz turu ne kadar?
  5. Boğaz turu ne kadar sürer?
  6. Nostaljik Boğaz turu ne kadar?
  7. Boğaz turu yasak mı?
  8. Avcılar'dan boğaz turu var mı?
  9. Nostaljik Boğaz Turu kaç para?
  10. Kadıköyden Boğaz turu kaç saat sürüyor?
  11. Nostaljik Boğaz turu ne kadar 2020?
  12. Üsküdar'dan Boğaz turu ne kadar?
  13. Bogaz turu nereden kalkiyor?
  14. Kadıköy Boğaz turu ne kadar?
  15. Boğaz tekne turu nereden kalkıyor?
  16. Avcılar Adalar seferleri ne zaman başlayacak?
  17. Boğaz turu nerelere gidiyor?
  18. Beşiktaş Boğaz turu ne kadar?
  19. Istanbul bogaz turu ne kadar?

Eminönü Boğaz turu kaç saat sürüyor?

- Uzun Boğaz turu (her gün): Eminönü-Kavaklar arasında yaz aylarında iki sefer yapılıyor. Vapur Eminönü'nden 10.35 ve 13.35'te kalkıyor. Beşiktaş, Üsküdar, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak Anadolu Kavağı'na ulaşıyor. Yolculuk iki saat kadar sürüyor.

Boğaz turu kaçta başlıyor?

Şehir Hatları Vapurlarıyla kısa boğaz turları Eminönü İskelesi'nden saat 14.30'da başlıyor ve sırasıyla Üsküdar ve Ortaköy İskeleleri'ne uğruyor. Dönüşte ise yine Ortaköy ve Üsküdar İskeleri'ne uğrayarak turu Eminönü İskelesi'nde saat 16.30'da bitiyor. Tur süresi yaklaşık 2 saat.

Boğaz turu kaç lira?

Şehir Hatları Boğaz Turu ve Fiyatları Şehir Hatları Uzun Boğaz Turu Ücreti: Kişi başı gidiş – dönüş 25 TL olup, tek yön 15 TL, 12 yaş altı gidiş – dönüş 12,50 TL, tek yön 6 TL, 0-6 yaş ücretsiz olarak belirlenmiştir. Tur Güzergâhı: Eminönü – Ortaköy – Üsküdar – Çubuklu – İstinye – Ortaköy – Eminönü şeklindedir.

Uzun Boğaz turu ne kadar?

Boğaz Turları
TurÜcret (TL)
UZUN BOĞAZ TURU (Gidiş-Dönüş)25,00
UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön)15,00
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Gidiş-Dönüş)12,50
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Tek Yön)6,00
4 satır daha

Boğaz turu ne kadar sürer?

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün 10.00 ile 18.00 arası her saat başı turlar vardır. hafta içi sefer olmamakla birlikte hafta sonu cumartesi ve pazar günleri 13.00 ile 18.00 arası her saat başı seferler bulunmaktadır.

Nostaljik Boğaz turu ne kadar?

Şehir Hatları Nostaljik Boğaz Turu vapur hattı için gidiş-dönüş uzun boğaz turu 25 TL, tek yön uzun boğaz turu 15 TL, 12 yaş altı gidiş-dönüş uzun boğaz turu 12,50 TL, tek yön 12 yaş altı uzun boğaz turu 6 TL'dir. Kısa boğaz turu ise 12 TL ve 12 yaş altı için 6 TL'dir.

Boğaz turu yasak mı?

Türkiye genelinde hizmet veren ticari yatlar için getirilen seyir yapma yasağının 1 haziran 2020'den itibaren kaldırılmasıyla birlikte Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon firması olarak lüks yatımızda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak saatlik ve günlük yat kiralama hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ...

Avcılar'dan boğaz turu var mı?

Avcılar Boğaz Turu Güzergâh: Avcılar'dan Emirgan'a giden vapur, 2 saat konaklamanın ardından tekrar Avcılar'a dönüş gerçekleştiriyor.

Nostaljik Boğaz Turu kaç para?

Şehir Hatları Nostaljik Boğaz Turu vapur hattı için gidiş-dönüş uzun boğaz turu 25 TL, tek yön uzun boğaz turu 15 TL, 12 yaş altı gidiş-dönüş uzun boğaz turu 12,50 TL, tek yön 12 yaş altı uzun boğaz turu 6 TL'dir. Kısa boğaz turu ise 12 TL ve 12 yaş altı için 6 TL'dir.

Kadıköyden Boğaz turu kaç saat sürüyor?

Turyol tekneleriyle her gün Eminönü , Üsküdar ,Kadıköy kalkış seferler için biletleri hemen buralardaki bilet satış ofislerinden temin edebilirsiniz. Boğaz turu 1,5 saate yakın sürmektedir ve boğazın önemli eserleri Türkçe ve İngilizce olarak sesli bir şekilde anonsla duyurulmaktadır.

Nostaljik Boğaz turu ne kadar 2020?

Turun tam bilet fiyatı, tek yön 15 TL, gidiş-dönüş 25 TL; 12 yaş altı tek yön 6 TL, gidiş-dönüş 12,5 TL.

Üsküdar'dan Boğaz turu ne kadar?

Şehir Hatları Uzun Boğaz Turu Ücreti: Kişi başı gidiş – dönüş 25 TL olup, tek yön 15 TL, 12 yaş altı gidiş – dönüş 12,50 TL, tek yön 6 TL, 0-6 yaş ücretsiz olarak belirlenmiştir. Tur Güzergâhı: Eminönü – Ortaköy – Üsküdar – Çubuklu – İstinye – Ortaköy – Eminönü şeklindedir. Tur Süresi: Yaklaşık 2 saattir.

Bogaz turu nereden kalkiyor?

Boğaz Turları Uzun boğaz turu ;her gün 10.35 de Eminönü kalkışlı olup Beşiktaş, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak yaklaşık 12.10 civarı son nokta olan Anadolu Kavağı'na varmaktadır.

Kadıköy Boğaz turu ne kadar?

UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön): 15 TL. KISA BOĞAZ TURU: 12 TL. KISA BOĞAZ TURU (12 yaş altı): 6 TL. MEHTAP TURU: 20 TL.

Boğaz tekne turu nereden kalkıyor?

Kalkış Noktaları: Avrupa Yakası Arnavutköy, kuruçeşme, Kabataş, Bebek Çamlıbahçe Rıhtımı, İstinye, Emirgan, Tarabya ile Anadolu Yakasından Beylerbeyi, Anadolu Hisarı , Beykoz 'dan kalkan tekneler kalktığı bölgelere göre, Dolmabahçe, Kız Kulesi, Beykoz, Tarabya arasındaki tüm boğazı yaklaşık 6,5 saat boyunca ...

Avcılar Adalar seferleri ne zaman başlayacak?

2022 yaz sezonunda görüşmek üzere.

Boğaz turu nerelere gidiyor?

Boğaz turu esnasında; Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Çırağan Sarayı, Boğaziçi Köprüsü, Savarona Yatı, Rumeli Hisarı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Anadolu Hisarı, Kuleli Askeri Lisesi, Beylerbeyi Sarayı, Kız Kulesi bütün güzellikleri ile karşımıza çıkmaktadır.

Beşiktaş Boğaz turu ne kadar?

Dilerse hiç inmeden de turuna Kabataş veya Beşiktaş iskeleden katılıp yine aynı iskelelerde inebilir. Tur Fiyatı : 30 TL (Turumuz Grup Lideri Rehberler ve 0-6 yaş için ücretsizdir.)

Istanbul bogaz turu ne kadar?

UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön): 15 TL. KISA BOĞAZ TURU: 12 TL. KISA BOĞAZ TURU (12 yaş altı): 6 TL. MEHTAP TURU: 20 TL.