Idrar kaçırmaya hangi ilaç iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Idrar kaçırmaya hangi ilaç iyi gelir?
  2. Altına idrar kaçırmaya ne iyi gelir?
  3. Emselex nedir ne için kullanılır?
  4. ÜROPAN ne işe yarar?
  5. Emselex nasıl kullanılır?

Idrar kaçırmaya hangi ilaç iyi gelir?

İdrar kaçırma tedavisinde kullanılan başlıca ilaçlar, muskarinik reseptör antagonistleri (MRA), mirabegron ve östrojendir. Diğer ilaçlar arasında desmopressin ve duloksetin yer alır. Sıklıkla sıkışma tipindeki idrar kaçırmayı (UUI) tedavi etmek için kullanılan bir grup ilaçtır.

Altına idrar kaçırmaya ne iyi gelir?

İdrar kaçırmayı önlemek için… Aşırı sıvı alımı azaltılarak sıvı alım dengesi oluşturulmalıdır. Günde en az 1,5-2 litre sıvı tüketilmelidir. Gece uyumadan dört saat önce sıvı alımından kaçınılmalı, yatmadan önce mesane boşaltılmalıdır. Akşam saatlerinde sulu meyve ve sebze tüketiminden uzak durulmalıdır.

Emselex nedir ne için kullanılır?

Yetişkinlerde aniden ortaya çıkan acil tuvalete gitme isteği, sık sık tuvalete gitme gereksinimi ve/veya tuvalete zamanında gidememe ve altını ıslatma (ani idrar sıkışmasına bağlı idrar kaçırma) gibi aşırı aktif mesane durumlarıyla ilgili belirtilerin tedavisinde kullanılır.

ÜROPAN ne işe yarar?

ÜROPAN, mesane kaslarını gevşeterek ve ani kas kasılmalarını durdurarak etki eder ve idrar çıkışının kontrol edilmesine yardım eder. Sık idrara çıkma, sıkışma, idrar sızması, sıkışmaya bağlı olarak idrar kaçırma, idrar yaparken yanma gibi işeme sorunlarının giderilmesinde kullanılır.

Emselex nasıl kullanılır?

Bu sürede herhangi bir etki görmezseniz, doktorunuza danışınız. Uygulama yolu ve metodu: EMSELEX tabletlerini günde bir kere, her gün aynı saatte ve bir bardak suyla birlikte, bütün olarak yutunuz. Tabletleri çiğnemeyiniz, bölmeyiniz ve kırmayınız.