10 ev neyi temsil eder?

İçindekiler:

  1. 10 ev neyi temsil eder?
  2. 10 ev Hangi burcun evi?
  3. 10 evin yöneticisi nedir?
  4. 12 Evimde hangi gezegen var?
  5. 1 ev yöneticisi hangi gezegen?
  6. 7 ev kova ne demek?
  7. Astroloji RAHU nedir?
  8. Vedik astroloji Ketu nedir?

10 ev neyi temsil eder?

Toplumsal statümüz ve dünyadaki yerimiz 10. evdeki burçlar ve gezegenler tarafından açıklanır. Ayrıca, 10. Evin yönetici gezegeninin burcu, evi ve açıları da kariyer ve mesleğe ışık tutar. Burada sözü edilen meslek, kişinin yeteneklerine göre bütünleşip gönül koyduğu, bir yazgı niteliğindeki mesleğidir.

10 ev Hangi burcun evi?

Satürn gezegeni ve oğlak burcu tarafından yönetilen 10.Ev genel olarak meslek, kariyer ve iş hayatı alanlarını yönlendiren ev olarak bilinir astrolojide.

10 evin yöneticisi nedir?

Evin yöneticisi (Oğlak) hangi evde ve 10. Evde hangi burç varsa oradaki burcun yönetici olduğu evin konuları neler dikkat edilir. Mesela 9. Ev Oğlak ya da 10. Ev Yay ise kişi hukuksal ya da yabancı dil gerektiren konularda başarılı olur.

12 Evimde hangi gezegen var?

Son derece manevi açılımları olan 12. Ev, hayallerin de gücüdür. Buradaki gezegenler yaratıcı enerjilerimize kanal olan eğilimlere ışık tutarlar. Dolayısıyla yazarların, sanatçıların, müzisyenlerin ve şairlerin 12. Evlerinde, Merkür, Venüs ya da Ay'a rastlanır.

1 ev yöneticisi hangi gezegen?

Dişler üzerinde de etkisi vardır. Doğum haritasında birinci evin gerçek sahibi koç burcu yönetici gezegeni ise marstır.

7 ev kova ne demek?

7. evdeki Kova burcu ya da Uranüs, partner konusunda şaşırtıcı tercihler yapmakla ilgilidir. Sözüm ona cazip bulunan partner ya delidir ya da dahi! Harita sahibi zeki ve sıra dışı insanlardan etkilenir ve ilişkisinde özgürlüğünü muhafaza etmek ister.

Astroloji RAHU nedir?

Rahu Jüpiter enerjileri barındırır, Ketu ise Uranüs, Neptün ve Mars enerjilerine benzer. Etkilerini gözlemlemek adına karmik isim verilmesinin açılımı ise Satürn karmik olarak adlandırılırken Rahu ve Ketu kaderi devreye sokan karmaya hizmet eden görevlilerdir.

Vedik astroloji Ketu nedir?

Vedik haritalarda Ay, zihini temsil eder... Ketu ise geçmiş yaşam sırlarının koruyucusudur. Ketu mokşa karaka (ruhun özgürlüğü) olarak, ruhsal kurtuluşun bekçisidir.