HES kodu telefondan nasil okutulur?

İçindekiler:

  1. HES kodu telefondan nasil okutulur?
  2. HES kodu okutma nasil olur?
  3. Bir başkasına HES kodu nasıl alınır?
  4. E-devlet HES kodu karekod nasil alinir?
  5. 65 yaş üstüne HES kodu nasıl alınır?
  6. HES koduna nasıl bakılır?
  7. Karekod uygulaması nasıl yapılır?
  8. QR kod işlemleri nedir?

HES kodu telefondan nasil okutulur?

HES kodunuzu; Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması ( IOS ve Android) ile,2023 kısa numarasına göndereceğiniz SMS ile; HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C.

HES kodu okutma nasil olur?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Bir başkasına HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

E-devlet HES kodu karekod nasil alinir?

Hayat Eve Sığar uygulamasında “Karekodlarım” sekmesine tıklanır. Açılan ekranda “Kategori, Alan Adı ve Adres Bilgileri” alanları doldurulur. Oluşturulan karekodun çıktısı ilgili alana asılabilir. HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor.

65 yaş üstüne HES kodu nasıl alınır?

Cep telefonu ile HES kodu alma Akıllı telefonun dışında her tür cep telefonundan tüm operatörler için HES kodu HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS atılır.

HES koduna nasıl bakılır?

* HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve Paylaşım Süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır. * HES Kodu, e-Devlet internet sayfası üzerinden alınır.

Karekod uygulaması nasıl yapılır?

QR kod oluşturma nasıl yapılır?
  1. Adım #1: Buradan Unitag internet sitesini açın.
  2. Adım #2: Enter your URL bölümüne QR kodunu oluşturmak istediğiniz bağlantıyı yapıştırın.
  3. Adım #3: Sağda Your QR Code kutucuğunda bağlantınız için bir QR kod belirecek.
  4. Adım #4: QR kodunuzun tasarımını altta yer alan seçenekler ile belirleyin,
Daha fazla öğe...

QR kod işlemleri nedir?

QR kodu, beyaz kare fon içinde yer alan siyah noktalarla kodlanmış, özel bir koddur. Bu siyah noktaların beyaz kare fon içindeki lokasyonu ve şekilleri farklı bilgileri kodlamaya izin verir. Bu şekilde QR kod içine genişçe metinleri sığdırmak mümkün olur.