Telefon neden ağa kayıtlı değil?

İçindekiler:

  1. Telefon neden ağa kayıtlı değil?
  2. Ağda kayıtlı değil hatası neden olur?
  3. SIM kart hatası neden olur?
  4. Telefonda servis yok nasıl düzelir?
  5. Mobil aga nasil Baglanilir?
  6. Telefonda servis yok nasıl düzelir iPhone?
  7. Servis yok hatası neden olur?

Telefon neden ağa kayıtlı değil?

Ağda kayıtlı değil hatasının nedeni telefonun belli olmayan bir sebepten dolayı baz istasyonu bağlantısının kopmasından veya anlık çıkmasından kaynaklanmaktadır. Bu hata android telefonlarda karşımıza çıkmaktadır.

Ağda kayıtlı değil hatası neden olur?

Ağda kayıtlı değil hatasının sebebi telefonun belli olmayan bir nedenden dolayı baz istasyonu bağlantısının kopmasından ya da anlık olarak çıkmasından dolayı kaynaklanmaktadır. ... Açılma işlemi sonrasında hata düzelmemişse sim kart diğer bir telefona takılıp yeniden açılmalıdır.

SIM kart hatası neden olur?

Eğer Android ya da iOS işletim sistemine sahip herhangi bir telefon, sim kart takılı değil diyor ise bu durumun farklı sebepleri olabilir. ... Sim kart çok eskimiş olabilir. Bazen sim kartlar takıp çıkarma aşamasında yıpranabiliyor. Kartın üzerindeki çip üzerinde hasar oluşabiliyor.

Telefonda servis yok nasıl düzelir?

Android Cihazlarda Servis Yok Sorunu Nasıl Çözülür? Android akıllı telefonlarla ilgili bir sorun yaşadığınızda yapacağınız ilk ve en basit adım telefonu yeniden başlatmaktır. Bunu yapmak için yeniden başlatma yazısı çıkana kadar güç tuşuna basmak, yeniden başlatmayı seçmek ve telefon başlatılırken beklemektir.

Mobil aga nasil Baglanilir?

Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Mobil ağ'a dokunun....Aşağıdaki seçenekler telefona ve Android sürümüne göre değişir:
  1. Mobil veri: Mobil veriyi açın veya kapatın.
  2. Dolaşım: Operatörünüzün kapsama alanının dışına çıktığınızda, telefonunuzun başka operatörlerin ağları üzerinden veri göndermesine izin verin.
Daha fazla öğe...

Telefonda servis yok nasıl düzelir iPhone?

iPhone'unuzda veya iPad'inizde Servis Yok ya da Aranıyor ifadesini görüyorsanız
  1. Kapsama alanınızı kontrol edin. ...
  2. iPhone'unuzu veya iPad'inizi yeniden başlatın. ...
  3. Operatör Ayarı güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. ...
  4. SIM kartı çıkarın. ...
  5. Ağ Ayarlarınızı sıfırlayın. ...
  6. iPhone'unuzu veya iPad'inizi güncelleyin.
Daha fazla öğe...

Servis yok hatası neden olur?

Şebeke hatasına yol açabilecek durumlardan biri SIM kartın yuva içerisine tam olarak yerleşmemesinden kaynaklanabilir. Böyle bir durumda servis yok hatası ile karşı karşıya kalınır. Diğer yandan telefonun “ayarlar” bölümünden “uçak modu” alanına girilmeli ve uçak modunun aktif olup olmadığı kontrol edilmelidir.