Yemek sepetinden kazanılan puanlar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yemek sepetinden kazanılan puanlar ne işe yarar?
  2. Yemek Sepeti nde puan nasıl kullanılır?
  3. Yemek Sepeti nasıl alınır?
  4. Yemek sepetinde muhtar olunca ne oluyor?
  5. Yemek Sepeti Vodafone indirim kodu nasıl kullanılır?
  6. Yemek Sepeti Vodafone menüsü nasıl kullanılır?
  7. Yemeksepeti ne kadar komisyon alıyor?
  8. Yemeksepeti ne kadar kesinti yapıyor?
  9. Muhtarlık ne işe yarıyor?
  10. Vodafone Yemeksepeti şifre nereye yazılır?
  11. Yemek Sepeti para hesaba ne zaman geçer?
  12. Yemeksepeti yüzde kaç kesiyor?

Yemek sepetinden kazanılan puanlar ne işe yarar?

Puanlar ne işe yarar? Muhtarlık yarışı, yemeksepeti uygulamasının hayata geçirdiği, bir hafta boyunca en fazla puan toplayan kişinin muhtar olarak ayrıcalıklara sahip olduğu bir yarışmadır. ... Yemeksepeti, kazandığı puanlar sayesinde muhtar olan kullanıcıya çoğu zaman indirim kuponu gibi çeşitli ayrıcalıklar veriyor.

Yemek Sepeti nde puan nasıl kullanılır?

Puanlanmamış bir sipariş için “Puan/Yorum(görsel)” görseline tıkladığınızda açılan pencerede siparişinizi 1-10 arası bir skalaya göre hız-servis-lezzet için puanlayabilir ve eğer varsa yorumunuzu yazabilirsiniz. Verilen puanlar siparişi verdiğiniz restoranın puan ortalamasına hemen eklenir.

Yemek Sepeti nasıl alınır?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Yemek sepetinde muhtar olunca ne oluyor?

24 Ağustos 2020 00:00 itibariyle muhtarlık rozeti kazanmış kullanıcılar arasından, muhtarlık kazandığı semt içinde 1000 puan ve üstünde toplayan kullanıcılar Yemeksepeti'nden 50 TL indirim kuponuna hak kazanacaktır.

Yemek Sepeti Vodafone indirim kodu nasıl kullanılır?

Sana özel bu fırsattan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında "Fırsatı Kullan" butonuna tıklayarak çıkan şifreyi; yemeksepeti.com sitesi üzerinden vereceğin siparişlerde "Fırsat Kodları" altında yer alan "Vodafone Kampanyası" alanına, telefon numaran ile birlikte girmen yeterli.

Yemek Sepeti Vodafone menüsü nasıl kullanılır?

Sana özel bu fırsattan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında "Fırsatı Kullan" butonuna tıklayarak çıkan şifreyi; yemeksepeti.com sitesi üzerinden vereceğin siparişlerde "Fırsat Kodları" altında yer alan "Vodafone Kampanyası" alanına, telefon numaran ile birlikte girmen yeterli.

Yemeksepeti ne kadar komisyon alıyor?

Restoran sahibine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın, ''Yemeksepeti'nin ortalama komisyonu yüzde 8 civarı. En yüksek komisyon ise yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.

Yemeksepeti ne kadar kesinti yapıyor?

Yemeksepeti'nin ortalama komisyonunun yüzde 8 civarında olduğunu belirten Aydın, "En yüksek komisyon yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz. Paralar her onbeş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor.

Muhtarlık ne işe yarıyor?

Mahalle ve köy halkı tarafından adaylar arasından seçilen muhtar, azaları ile birlikte mahalle ya da köyün idari işlerini yürütür. Bulunduğu bölgenin temsilcisi olmakla birlikte görev alanı içerisine giren mahalde yasaların halka duyurulmasını da sağlar.

Vodafone Yemeksepeti şifre nereye yazılır?

Alınan şifreyi yemeksepeti.com sitesi üzerinden verdiğiniz siparişlerde "Fırsat Kodları" altında yer alan "Vodafone Kampanyası" alanına telefon numaranızla birlikte girmeniz yeterlidir. Alınan şifreler tek kullanımlıktır.

Yemek Sepeti para hesaba ne zaman geçer?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemeksepeti yüzde kaç kesiyor?

Yemeksepeti'nin ortalama komisyonunun yüzde 8 civarında olduğunu belirten Aydın, "En yüksek komisyon yüzde 12. Kurye servisi hizmetini komisyonmuş gibi gösteriyorsunuz. Kendi kuryenizi kullanırsanız böyle bir sorun kalmaz, yüzde 10 komisyon verirsiniz.