AÖF çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim?
  2. AÖF kaç soru çıkıyor 2021?
  3. AÖF derslerine nasıl ulaşabilirim?
  4. AÖF Geçmiş derslerimi nasıl görebilirim?
  5. AÖF ders notlarına nereden ulaşabilirim?
  6. AÖF Muafiyet Başvurusu nasil yapılır?

AÖF çıkmış sorulara nasıl ulaşabilirim?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF kaç soru çıkıyor 2021?

Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır. Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

AÖF derslerine nasıl ulaşabilirim?

Ders Kitapları Öğrencilerimiz ders kitaplarının dijital versiyonuna (PDF) http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak Derslerim bölümünden erişebilirler.

AÖF Geçmiş derslerimi nasıl görebilirim?

anadolu.edu.tr/ adresinden alabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra Derslerim başlığı altında kayıtlı olduğunuz dersleri ve bu dersler altında ders içeriklerini görebilirsiniz.

AÖF ders notlarına nereden ulaşabilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

AÖF Muafiyet Başvurusu nasil yapılır?

ders/dersleri için muafiyet başvuruları, kayıt tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısı Öğrenci Bilgi Sistemi Sayfası üzerinden yapılacaktır.