Topuk çatlak ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Topuk çatlak ne iyi gelir?
  2. Farmasi topuk çatlaklarına ne iyi gelir?
  3. Farmasi topuk çatlak kremi nasil kullanilir?
  4. Farmasi ayak bakım seti nasıl kullanılır?

Topuk çatlak ne iyi gelir?

Topuğunuzda meydana gelen çatlaklar sizi rahatsız ediyorsa; ılık suyun içerisine bir miktar limon suyu ilave edin ve ayaklarınızı bu suda yaklaşık 15 dakika bekletin. Ardından ponza taşı yardımıyla topuğunuzu fırçalayın. Son olarak ise ayaklarınızı temiz su ile yıkayın ve havlu yardımıyla kurutun.

Farmasi topuk çatlaklarına ne iyi gelir?

Farmasi. Zengin içerikli Yoğun Ayak Bakım Kremi, sertleşmiş topukları yoğun şekilde nemlendirir ve rahatlatır. Besleyici özellikli Shea Butter ve cilde doğal nemini geri kazandırmaya yardımcı olan Gliserin ile güçlendirilmiş formülü cilt tarafından kolayca emilir, yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz.

Farmasi topuk çatlak kremi nasil kullanilir?

Kullanım: Ayaklarınızın kurumasını önlemek için her gün masaj yaparak ayak ve topuklarınıza uygulayın. En iyi sonuç için gece yatmadan önce kremi uygulayın ve ayağınıza pamuklu çorap giyin.

Farmasi ayak bakım seti nasıl kullanılır?

Krem ve tuz karışımından oluşan Farmasi El ve Ayak Bakım İçin Deniz Tuzu elinize bir miktar aldıktan sonra yavaş hareketlerle masaj yaparak ayaklarınıza ve ellerinize uygulanabilir. Masaj esnasında ürünün cilt tarafından yavaş yavaş emilmeye çalışıldığını görebilirsiniz.