Ziraat E Şube ne demek?

İçindekiler:

  1. Ziraat E Şube ne demek?
  2. Ziraat E şube telefon şifresi nasıl alınır?
  3. Ziraat Borsa Yatırım Hesabı Nasıl Açılır?
  4. Ziraat halka arz nasıl alinir?
  5. Ziraat yatırıma nasıl ulaşılır?
  6. Ziraat halka arz ne zaman?
  7. Ziraat Sanal Borsa nedir?
  8. Ziraat Yatırım Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?
  9. Ziraat GYO geri alım taahhüdü ne zaman?

Ziraat E Şube ne demek?

Web sitemiz üzerinden parolanızla giriş yapabileceğiz eşubemizde favorilerinize eklediğiniz 10 adet hisse ya da viop kontratını anlık ve ücretsiz görüntüleyebilirsiniz. Piyasa haberlerini takip edebilir, Hızlı İşlem adımından kolayca hisse ya da viop işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat E şube telefon şifresi nasıl alınır?

Veya 0 8 arayıp yeni parola isteyebilirsiniz. 0 8 nolu hatta hızlı erişim için TELEFON ŞİFRESİNİ nasıl alabilirim? E şubemiz içerisinde ayarlar menüsünden kolayca temin edebilirsiniz. Telefon şifresi size öncelikli erişim imkanı sağlayacaktır.

Ziraat Borsa Yatırım Hesabı Nasıl Açılır?

Ziraat Mobil Uygulaması veya Ziraat Bankası internet şubesine giriş yaparak tek tıkla hesap açabilirsiniz. Ziraat Yatırım müşterisi olmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidip sözleşme setimizi doldurabilirsiniz.

Ziraat halka arz nasıl alinir?

Ziraat Yatırım müşterileri Ziraat GYO için taleplerini, talep toplama tarihlerinde E-sube, ZBorsa, Ziraat Trader ya da Ziraat Bankası internet şubesi ve Ziraat Mobil “Yatırım/Halka Arz” menüsünden giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

Ziraat yatırıma nasıl ulaşılır?

Temsilcinizi ve temsilcinizin numarasını Ziraat Yatırım E-şube'den veya 08 Aracılık Hizmetleri Servisimizden öğrenebilir ve direkt hatlar ile temsilcinizle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Ziraat halka arz ne zaman?

Halka Arz Fiyatı: 1,60 TL Ziraat GYO (Borsa Kodu: ZRGYO) paylarının halka arzı Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile 28-29- tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ziraat Sanal Borsa nedir?

ZBorsa – Mobil, tüm Ziraat Yatırım müşterilerine ücretsiz sunduğumuz mobil uygulamamızdır. Seçtiğiniz ve değiştirebileceğiniz 10 adet Hisse, Varant veya VİOP kontratının canlı fiyatını BİST veri ücreti ödemeden takip edip işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Yatırım Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim?

Temsilcinizi ve temsilcinizin numarasını Ziraat Yatırım E-şube'den veya 08 Aracılık Hizmetleri Servisimizden öğrenebilir ve direkt hatlar ile temsilcinizle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Ziraat GYO geri alım taahhüdü ne zaman?

ZRGYO payları tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamış olup, 33 günlük elde tutma süresi 8 Haziran 2021 gün sonunda dolacaktır. Geri alım taahhüdünden yararlanmak için başvuru süresi, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 09.00'da başlayacak, 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 17.00'de sona erecektir.