Yeşil Yapı kimin?

İçindekiler:

  1. Yeşil Yapı kimin?
  2. Kamil Engin Yeşil kim?
  3. Innovia 4 inşaatı başladı mı?
  4. Yapı yönetimi ne demek?
  5. Endüstri Merkezi nedir?

Yeşil Yapı kimin?

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile şirketin ortaklık yapısını bildirdi. Buna göre Yeşil Yapı'nın yüzde 85 oranındaki ortağı Kamil Engin Yeşil görünüyor...

Kamil Engin Yeşil kim?

Yeşil GYO. 1962 yılında İstanbul'da doğan Kamil Engin Yeşil, ABD'de University of Florida'da finans eğitimi almıştır. ... Engin Yeşil, Türkiye'nin en köklü ayakkabı şirketlerinden Yeşil Kundura'nın da ortağı ve Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Innovia 4 inşaatı başladı mı?

İnnovia 4 Projesi inşaat imalat çalışmalarına başlanmıştır. ... Finansör Banka'nın desteği ve kontrolüyle 31.05.2021 tarihine kadar inşaat çalışmalarına başlanacak olup proje inşaatının 9 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Yapı yönetimi ne demek?

İngilizcede 'Construction Management' olarak adlandırılan bu kavram, çeşitli yabancı kaynaklarda, bir yapım (inşaat) projesinin, işverenin öngördüğü, süre, bütçe ve kalite'de tamamlanmasını sağlayarak başlangıcından bitimine kadar tümüyle, plânlanması, yürütülmesi ve denetlenmesi olarak tanımlanmaktadır.

Endüstri Merkezi nedir?

Yapı Endüstri Merkezi veya kısaltılmış ismi ile YEM, başta mimarlar, tasarımcılar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi ile ilgili çalışanlar olmak üzere, mimarlık ve yapı alanlarında bilgi üretimi ve paylaşımı amacıyla 1968-2018 yılları arasında faaliyet göstermiş kurum.