Rampage kimin ürünü?

İçindekiler:

  1. Rampage kimin ürünü?
  2. Rampage iyi marka mı?
  3. Gamepower hangi ülkenin?
  4. Everest marka hangi ülkenin?
  5. Rampage Everest aynı mı?
  6. Rampage ürünleri nerede üretiliyor?
  7. Snopy markası kimin?
  8. Gamemax nerenin malı?
  9. Powerboost kimin malı?
  10. MSI hangi ülkenin malı?
  11. Zalman ne malı?
  12. Snopy ne malı?
  13. Segment Bilgisayar kimin?
  14. Razer hangi ülkeye ait?
  15. Asonic ne mali?
  16. Frisby hangi ülkenin markası?
  17. Frisby Türk markası mı?
  18. Gamebooster Türk markası mı?

Rampage kimin ürünü?

Rampage, 2003 yılında kurulan Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd. Şti. bünyesindeki; bluetooth aksesuar, diğer sarf ürünler, kablo tutucu, bilgisayar kasası, klavye, mikrofonlu kulaklık, monitör, mouse, notebook çantası, oyun kolu, oyuncu koltuğu, power supply, soğutucu, telefon kulaklığı markasıdır.

Rampage iyi marka mı?

Rampage ülkemiz şartlarında sırf teknik servisi ve verdiği kaliteli destek sebebiyle uygun fiyat bandında alınabilecek tek ve güzel bir marka. ... Aldığım kulaklıkların hepsi böyle oldu, bir tek ucuz bir Rampage klavye vardı, membran, ışıksız, fakat tasarımı oyuncu klavyesi gibiydi ve makro tuşları vardı.

Gamepower hangi ülkenin?

Ltd. Şti. tarafından dağıtımı yapılan profesyonel oyuncu ekipmanları markasıdır. Oyun monitörü, oyun kılıfı, güç kaynağı, hava soğutucu, sıvı soğutucu, kasa fanı, oyun klavyesi, oyun faresi, oyun kulaklığı, oyun fare pedleri gibi ürünleri Çin'de ürettirmektedir.

Everest marka hangi ülkenin?

Everest, 2003 yılında kurulan Segment Bilgisayar Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki markadır. Ürün portföyünde ses sistemleri, Kasalar, Network ürünleri, speaker çeşitleri, kablo ve multimedya alanındaki diğer ürünleri de kendi markalarıyla ithal etmekte veya kendi özgün markalarını kullanmaktadır.

Rampage Everest aynı mı?

Tüm bu markalar Segment Bilgisayar'ın kendi markasıdır. Nasıl Akortek Bilişim Dark markasını yarattıysa Segment Bilgisayarda Everest, Snopy ve Addison gibi 3 markayı Gaming kısmında Rampage ile birleştirerek yoluna devam ediyor. Aynı marka Türkiye'ye Cooler Master ve Zalman'ı sokan ilk firmalardan.

Rampage ürünleri nerede üretiliyor?

Hayır Türk malı değil. Firma olarak Türkiye'de kuruldu, lakin ürünleri Çin'de fason (meriven altı) üretilen ürünlere marka basıp yerli diye satıyorlar.

Snopy markası kimin?

2003 yılında, İstanbul Mecidiyeköy'de kurulan Segmen Bilgisayar'ın alt markalarından birisi olan Snopy, sektördeki payını değil, sektörün kendisini geliştirmeyi hedefliyor. Ses sistemleri en iddialı oldukları alanlardan birisi ve özellikle Snopy kulaklık çeşitleri ile bilinirliklerini arttırıyorlar.

Gamemax nerenin malı?

Gamemax, 2001 yılında kurulan Sohoo Technology Co.,LTD bünyesindeki; bilgisayar kılıfı, güç kaynağı, bilgisayar aksesuarları markasıdır. Sohoo Technology Co.,LTD Çin merkezli bir üreticidir. 8 üretim hattına sahiptir. Ürünleri dünyanın bütün ülkelerinde satılmaktadır.

Powerboost kimin malı?

Powerboost, 1897 yılında Viktor Gehrig tarafından kurulan Gema GmbH bünyesinde üretilen elektrostatik toz boya ekipmanları markasıdır.

MSI hangi ülkenin malı?

MSI markası, 1986 tarihinde New Taipe bölgesinde kurulmuş bulunan Tayvan asıllı bir elektronik şirketidir.

Zalman ne malı?

Zalman 1999 yılında kurulan bilgisayar kasası, soğutma ürünleri ve güç kaynakları, TFT LCD üreten bilgisayar donanım üreticisidir. Güney Kore merkezli firma ürünlerini Çin'de üretmektedir.

Snopy ne malı?

2003 yılında, İstanbul Mecidiyeköy'de kurulan Segmen Bilgisayar'ın alt markalarından birisi olan Snopy, sektördeki payını değil, sektörün kendisini geliştirmeyi hedefliyor. Ses sistemleri en iddialı oldukları alanlardan birisi ve özellikle Snopy kulaklık çeşitleri ile bilinirliklerini arttırıyorlar.

Segment Bilgisayar kimin?

2003 yılında Tuncay Dönmez tarafından kurulan Segment Bilgisayar Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesinde bilgisayar bileşenleri, kablolar, güvenlik ürünleri, ses sistemleri, telefon ve tablet aksesuarları, tüketici elektroniği, çanta ve valiz ürünlerine sahiptir.

Razer hangi ülkeye ait?

Razer Inc. Razer, 1998 yılında Min-Liang Tan ve Robert Krakoff tarafından Birleşik Devletler'de kuruldu. Razer'in kurulma amacı bilgisayar oyuncuları için yüksek kalitede ekipmanlar üretmektir. Bazı takımlara veya oyunlara sponsor olarak turnuvalar için, özel oyun şirketleri için satılmayan ekipmanlar üretmektedir.

Asonic ne mali?

Asonic, 2003 yılında Tuncay Dönmez tarafından kurulan Segment Bilgisayar Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki tüketici elektroniği, bilgisayar, telefon ve tablet aksesuarları, kablolar, ses sistemleri markasıdır. Ürünlerini genellikle Çin veya Tayvan gibi ülkelerden ithal etmektedir.

Frisby hangi ülkenin markası?

Frisby Ürünleri Uygun Fiyatlarla MediaMarkt'ta! İstanbul merkezli olarak 1994 yılında kurulan Comsis Bilgisayar'ın 1998 yılında oluşturduğu bilgisayar ürünleri ve aksesuarları markası olan Frisby, yüzlerce ürünüyle öne çıkıyor.

Frisby Türk markası mı?

Frisby markasıyla üretilen ürünler Çin'deki Ningbo Xiangshan Hondon International Trade Co., Ltd. tarafından üretilmektedir.

Gamebooster Türk markası mı?

Yerli bir marka değil.