BtcTurk komisyon ne kadar?

İçindekiler:

  1. BtcTurk komisyon ne kadar?
  2. Bitloda komisyon ne kadar?
  3. BtcTurk en az kaç tl yatırılır?
  4. BtcTurk emir iptali ücretli mi?
  5. BtcTurk emir iptali nasıl?
  6. BtcTurk güvenilir mi?

BtcTurk komisyon ne kadar?

BtcTurk'de en düşük hacim oranı için komisyon ücreti TL cinsinden piyasa yapıcı için yüzde 0,1 olarak görülürken piyasa alıcı için yüzde 0,18 olarak belirlenmiş. En yüksek işlem hacmi içinse piyasa yapıcıya uygulanan komisyon oranı yüzde 0,01 iken piyasa alıcıya uygulanan komisyon yüzde 0,08 seviyesinde bulunuyor.

Bitloda komisyon ne kadar?

Piyasa yapıcı olarak işleminiz gerçekleştiğinde aylık hacminiz doğrultusunda ya hiç komisyon ödemezsiniz veya en fazla %0,35 komisyon ödersiniz.

BtcTurk en az kaç tl yatırılır?

En az 10 TL ile Bitcoin alabilirsiniz. Tek seferde en fazla 100,000 TL'lik Bitcoin alabilirsiniz. Alım işleminiz gerçekleştikten sonra tekrar Bitcoin alabilirsiniz.

BtcTurk emir iptali ücretli mi?

Gerçekleşmeyen ya da iptal edilen alım-satım emirlerinden komisyon alınmamaktadır.

BtcTurk emir iptali nasıl?

AL SAT > Gelişmiş sayfasında derinlik tablosunun sağ tarafında Açık Emirler adımında açık emirlerinizi Seçili Çift (seçilen işlem çiftindeki açık emirleriniz) ya da Hepsi (tüm açık emirleriniz) olarak görebilir, kalem simgesi ile emirlerinizi düzenleyebilir ya da (x) butonu ile açık emirlerinizi iptal edebilirsiniz.

BtcTurk güvenilir mi?

BtcTurk, yatırımcılara güven veren kripto para borsalarından biri. Hem en eski kripto para piyasalarından biri olması hem de Türkiye'de işlem hacmi en yüksek piyasalardan biri olması nedeniyle güvenilmektedir.