Oppo Watch 46mm Iphone uyumlu mu?

İçindekiler:

  1. Oppo Watch 46mm Iphone uyumlu mu?
  2. Oppo akıllı saat ne kadar?
  3. Oppo Watch 2 ne zaman gelecek?
  4. Oppo Watch güç tasarrufu modu nasıl kapatılır?
  5. Oppo Watch 46mm şarjı ne kadar gidiyor?
  6. Realme saat ne kadar?

Oppo Watch 46mm Iphone uyumlu mu?

Sadece Oppo Watch akıllı saat modelleri için de geçerli değil. Artık markanın akıllı bileklikleri de iOS cihazlarında kullanılabilir olacak. Bunun için kullanıcıların tek yapması gereken ise App Store üzerinden uygulamayı indirmek olacaktır.

Oppo akıllı saat ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 7 OPPO Akıllı Saat modeli içerisinde en ucuz OPPO Akıllı Saat fiyatı 1544.92 TL iken, en yüksek OPPO Akıllı Saat fiyatı 6392.09 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Oppo Watch 2 ne zaman gelecek?

Akıllı Telefona Bağlanmadan Kullanılabilen Akıllı Saat OPPO Watch 2 Duyuruldu. OPPO, Watch 2 isimli yeni akıllı saatini resmen duyurdu. 42 mm veya 46 mm'lik seçeneklerle satın alınabilen akıllı saat, Wi-Fi ya da eSIM destekli versiyonlara da sahip. 6 Ağustos'ta piyasaya sürülecek saatin fiyatı da hiç fena değil.

Oppo Watch güç tasarrufu modu nasıl kapatılır?

Yeni "Güç Tasarrufu Modu", daha uzun bir pil ömrü sağlamak için pil seviyesi yüzde 5'in altına düştüğünde saati otomatik olarak "Güç Tasarrufu Modu"na geçirecek. Bu özelliği kullanmak istemeyen kullanıcılar, "Ayarlar" üzerinden "Sistem"e gelerek buradaki "Pil" seçeneğinden bu ayarı kapatabilecek.

Oppo Watch 46mm şarjı ne kadar gidiyor?

Oppo Watch teknik özellikler 46 mm modeli 430 mAh bir bataryaya sahip, 41 mm modeli ise 300 mAh bir bataryaya sahip. Oppo'nun açıklamasına göre her iki modelin çalışma süresi 40 saati buluyor.

Realme saat ne kadar?

Realme Watch Akıllı Saat son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 341,55 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 249,00 TLŞu Andaki Fiyat: 274,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 68 TL (%20) daha ucuz.