Majezik 25 gargara ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Majezik 25 gargara ne işe yarar?
  2. Gargara içersek ne olur?
  3. Maximus gargara ne için?
  4. Kloroben gargara ne işe yarar?
  5. Gargara ilacı nasıl kullanılır?
  6. Kloroben gargara ne kadar süre kullanılır?

Majezik 25 gargara ne işe yarar?

1. MAJEZĐK nedir ve ne için kullanılır? Orofarenjiyal alana da bağlı (örn. dişeti iltihapları, ağız iltihapları, yutak iltihapları) ağrılarda rahatsızlığı giderici, antiinflamatuar olarak semptomatik tedavide kullanılır. Diş tedavileri sonrasında da koruyucu olarak kullanılır.

Gargara içersek ne olur?

-Gargara yutulması dolaşım sistemini etkileyerek hızlı kalp atışlarına ve düşük kan basınca neden olabilir. -Gargarada bulunan etanol beyindeki solunum merkezini baskılayarak solunum hızını değiştirir. Bu durum solunum hızında artışa ve bazı aşırı durumlarda, boğulma nedeniyle ölümle sonuçlanabilir.

Maximus gargara ne için?

MAXİMUS nedir ve ne için kullanılır? Orofarenjiyal alana da bağlı (örn, dişeti iltihapları, ağız iltihaplari, yutak iltihapları) ağrılarda rahatsızlığı giderici, antiinflamatuvar olarak semptomatik tedavide kullanılır. Diş tedavileri sonrasında da koruyucu olarak kullanılır.

Kloroben gargara ne işe yarar?

Her bir kutuda 1 adet şişe bulunmaktadır. KLOROBEN, ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.

Gargara ilacı nasıl kullanılır?

Diş fırçalama, diş ipi kullanımı sonrasında gargara kullanımı önerilir. Az miktarda (5 çay kaşığı kadar) gargara, genellikle 30 saniye kadar ağızda çalkalanarak tükürülür. Gargaraların bazılarında çalkalama süresi 1 dakikaya kadar çıkabilir. Ürünler ağız duşu cihazlarıyla beraber de kullanılabilir.

Kloroben gargara ne kadar süre kullanılır?

5-15 ml KLOROBEN ile her 1,5-3 saatte bir 30 saniye süre ile gargara yapılır. Sürekli olarak 7 günden fazla kullanılmamalıdır. Yanma ve batma hissi oluşursa gargara su ile seyreltilmelidir. Klinik çalışmaların yeterli sayıda olmaması nedeniyle, 6 yaşın altındaki çocuklarda KLOROBEN'in kullanılması tavsiye edilmez.