Fenerbahçe Topuk Yaylası kampı kaç gün sürecek?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Topuk Yaylası kampı kaç gün sürecek?
  2. Fenerbahçe hangi otelde kamp yapacak?
  3. Fenerbahçe Topuk Yaylası hangi şehirde?
  4. Fenerbahçe nerede kamp yapacak?
  5. Fenerbahçe hangi otelde kalıyor?
  6. Topuk Yaylası hangi şehirde?

Fenerbahçe Topuk Yaylası kampı kaç gün sürecek?

Sarı-lacivertli ekibin 1 Temmuz'da Dereağzı Tesisleri'nde başlayan yeni sezon çalışmaları 5 Temmuz'dan itibaren Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdü. 11 günlük Topuk Yaylası kampını bitiren sarı-lacivertli ekipte kadro planlamasında da sona gelindi.

Fenerbahçe hangi otelde kamp yapacak?

4 büyüklerden Fenerbahçe Belek Arcadia, Trabzonspor Belek Gloria Golf, Beşiktaş Belek Gloria Serenty, Galatasaray ise Kundu Rixos Lares otelinde, son şampiyon Bursaspor ise Kundu'daki Topkapı Villa Otel'de kamp yapacak.

Fenerbahçe Topuk Yaylası hangi şehirde?

Düzce, Kaynaşlı İlçesi, Topuk Yaylası Mevkiinde 2011 Yılı Temmuz ayında açılan Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport, 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2.500 metrekarelik bir alanda inşa edilmiştir. Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport birinci sınıf otel hizmetleri verilmektedi.

Fenerbahçe nerede kamp yapacak?

Düzce, Kaynaşlı İlçesi, Topuk Yaylası Mevkiinde 2011 Yılı Temmuz ayında açılan Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport, 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2.500 metrekarelik bir alanda inşa edilmiştir.

Fenerbahçe hangi otelde kalıyor?

İlk yarıyı lider olarak tamamlayan Fenerbahçe 4-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'teki Arcadia Hotel'i tercih etti. Lig ikincisi Galatasaray ise 3-12 Ocak arası Lara'daki CONCORD Resort-SPA Hotel'de ve kamp yapacak.

Topuk Yaylası hangi şehirde?

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri Tanıtım Yazısı Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarındaki Topuk Yaylası'nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve metrekarelik bir alanda inşa edildi.