Enfexia ne zaman kullanılır?

İçindekiler:

  1. Enfexia ne zaman kullanılır?
  2. Enfexia 500 kaç saatte bir alınır?
  3. Aksef nasıl kullanılır?
  4. Antibiyotik 8 saatte bir alınır mı?
  5. Biteral 500 mg kimler kullanamaz?
  6. Aksef günde kaç defa?
  7. Aksef nereden atılır?
  8. Croxilex BID 1000 nedir ne için kullanılır?

Enfexia ne zaman kullanılır?

Duyarlı mikroorganizmaların sebep olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Kullanıldığı başlıca enfeksiyonlar: • Üst solunum yolu enfeksiyonları: Kulak, burun, boğaz enfeksiyonları, orta kulak iltihabı, sinüzit, bademcik iltihabı, farenjit (yutak iltihabı) gibi.

Enfexia 500 kaç saatte bir alınır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: ENFEXİA'yı doktorunuzun size tavsiye ettiği şekilde kullanınız. Olağan tedavi süresi 7 gündür (5-10 gün arası). Yetişkinlerde; birçok enfeksiyon için tavsiye edilen doz günde mg'dır.

Aksef nasıl kullanılır?

AKSEF'i doktorunuzun size tavsiye ettiği şekilde kullanınız. Olağan tedavi süresi 7 gündür (5 - 10 gün arası). Yetişkinlerde; birçok enfeksiyon için tavsiye edilen doz günde mg'dır. Ancak doktorunuz durumunuzun ciddiyetine göre ilacınızın dozunu artırabilir veya azaltabilir.

Antibiyotik 8 saatte bir alınır mı?

Antibiyotiklerin etkilerini gösterebilmeleri için kanda belirli seviyede olmaları gerekiyor. Bu seviyeyi sabit tutabilmeniz, ancak ilacınızı eşit aralıklarla almanızla mümkün. Örneğin; günde 3 kez alacaksanız, 8 saat arayla için. Antibiyotiklerin mide veya bağırsakta çözülerek kana karışması gerekiyor.

Biteral 500 mg kimler kullanamaz?

herhangi birine karşı aşırı duyarlılığı olduğu bilinen hastalarda kontrendikedir. BİTERAL, merkezi sinir sistemi hastalığı (örn. epilepsi veya multipl skleroz) olan hastalarda ve karaciğer hastalığı olanlarda dikkatle kullanılmalıdır.

Aksef günde kaç defa?

AKSEF'i doktorunuzun size tavsiye ettiği şekilde kullanınız. Olağan tedavi süresi 7 gündür (5 - 10 gün arası). Yetişkinlerde; birçok enfeksiyon için tavsiye edilen doz günde mg'dır.

Aksef nereden atılır?

Sefuroksim başlıca böbreklerle atılır.

Croxilex BID 1000 nedir ne için kullanılır?

CROXİLEX, enfeksiyonların tedavisinde kullanılan bir antibiyotiktir ve enfeksiyona neden olan bakterileri öldürerek işlev görür.