Lazer epilasyon makinesi kaç lira?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon makinesi kaç lira?
  2. Lazer epilasyon cihazı nasıl kullanılır?
  3. Diode lazer iyi mi?
  4. IPL ile lazer Farkı Nedir?
  5. IPL lazer epilasyon etkili midir?

Lazer epilasyon makinesi kaç lira?

  • 4015588885853 Medisana 88585 Lazer Epilasyon Cihazı amazon.com.tr. 652,,00 TL. Tümünü İncele. Qualis IPL Z9 900.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti.
  • 600000 Flash Profesyonel IPL Lazer Epilasyon Cihazı ciceksepeti.com. 879,,99 TL. Tümünü İncele. Yui IPL-G63 Lazer Epilasyon Cihazı

Lazer epilasyon cihazı nasıl kullanılır?

Farklı ışın dalga boylarına sahip lazer epilasyon aletlerinden biri ile kıl köklerinin tahrip edileceği bölge taranır. Her lazer atışı ciltte belli bir alanı tarar. Lazer enerjisi gönderilerek gerçekleştirilen bu tarama ile kıl köklerine ulaşılarak tüy üretimini gerçekleştiren yapı parçalanarak zarar görür.

Diode lazer iyi mi?

Diode lazerler derin yerleşimli kıllarda oldukça iyi etki gösterirler. Bikini bölgesi ve özellikle erkek omuz, sırt gibi derin yerleşimli kıllar için diode lazer iyi bir seçimdir. Melanin pigmenti tarafından daha düşük düzeyde emildiğinden koyu renkli ciltlerde ve hatta bronz tenlerde de kullanılabilir.

IPL ile lazer Farkı Nedir?

Bu teknik terimler kafa karıştırıcı gelse de aslında farkları şu kadar basit: Lazerde tek bir atışta daha ufak bir alana nüfuz edilir, IPL'de ise tek atışta daha geniş bir alana uygulama yapılabilir. Sonuçta IPL uygulaması daha kısa sürer. IPL epilasyonun evde uygulanabilmesini sağlayan şey de bu beyaz ışıktır.

IPL lazer epilasyon etkili midir?

IPL Epilasyon Etkili midir? IPL, lazer sistemlere göre %80-90 oranında başarı sağlanan etkili bir epilasyon yöntemidir fakat Alexandrite, Nd:YAG lazerlere göre kalıcılık süresi biraz daha düşüktür.