E vadeli mevduat hesabı nedir?

İçindekiler:

  1. E vadeli mevduat hesabı nedir?
  2. Arı hesabımı E vadeli hesap mı?
  3. Iş bankasında günlük faiz var mı?
  4. Aylık vadeli hesap nedir?
  5. VakıfBank E vadeli hesap ne demek?

E vadeli mevduat hesabı nedir?

E-mevduat nedir? E-mevduat ise internet bankacılığı hesabınızı kullanarak internet üzerinden açacağınız e-mevduat hesabınız üzerinde tasarruflarınızı değerlendirmenizdir. Burada operasyon ve şube maliyetleri olmadığı için klasik vadeli mevduat hesabına kıyasla, e-mevduat getiri oranları daha yüksektir.

Arı hesabımı E vadeli hesap mı?

Arı Hesabı, banka hesabınızda bulunan birikimlerinizin her gece faiz getiri elde edebileceği bir vadeli hesap kampanyasıdır. Arı Hesabını diğer vadeli hesaplardan ayıran bir çok özellikten birisi de hesabınıza dilediğiniz zaman para yatırabilir veya para çekebilirsiniz.

Iş bankasında günlük faiz var mı?

Türkiye İş Bankası Günlük Kazandıran Hesap faiz işleyiş süreci: Faiz tahakkukları gününde 00.00 – 08.00 saatleri arasında, 16.00 gün sonu bakiyesi üzerinden işleyecektir, Anapara üzerine faiz oranları günlük olarak eklenir, Hafta sonu ve resmi tatillerde faiz işlemez.

Aylık vadeli hesap nedir?

Belirli bir zaman içerisinde yatırılan paranın faiz getirisi sağladığı mevduat hesabına vadeli hesap denmektedir. Vadeli hesap içerisinde yatırılmış olan anapara, aylık veya yıllık bazda faiz getirisi sunmaktadır. Bu durum 1 ay, 3 ay, 6 ay ya da 1 yıl gibi vadeler üzerinden yapılabilmektedir.

VakıfBank E vadeli hesap ne demek?

İNTERNET BANKACILIĞINA/MOBİL BANKACILIĞA ÖZEL VADELİ MEVDUAT HESABI : E-vadeli. 7/24, şubeye gitmeden, VakıfBank İnternet Bankacılığı'nda/Mobil Bankacılık uygulamasında rekabetçi faiz oranları ile 750 güne kadar E-vadeli Mevduat Hesabı açarak yüksek faiz oranlarıyla yüksek getiri sağlayabilirsiniz.