Gümrükten alınmış araç alınır mı?

İçindekiler:

  1. Gümrükten alınmış araç alınır mı?
  2. Ihaleden araba alınır mı?
  3. E ihale hangi banka?
  4. İhale teminat bedeli nereye yatırılır?
  5. E ihale teminat tutarı nasıl yatırılır?

Gümrükten alınmış araç alınır mı?

Gümrükten araba alınır mı? Gümrükten araba almak isteyen ancak aklında bazı soru işaretleri olan kullanıcılar araç almadan önce tereddüt yaşıyor. Bu içeriğimizde gümrükten araba almak konusunda tüm noktalara detaylı bir şekilde değineceğiz. Öncelikle bu soruya cevabımız evet alınabilir.

Ihaleden araba alınır mı?

Birtakım koşulları ve unsurları yerine getirmek suretiyle, icralık arabaları satın almak mümkün. - Öncelikle icralık arabalar esatis.uyap.gov.tr adresinden takip edilmelidir. - Daha sonra nüfus cüzdanı ile beraber ihale katılım bedeli üzerinden icralık arabalar için ihaleye katılmak mümkün.

E ihale hangi banka?

Ticaret Bakanlığı – Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, gümrükte kalan malların http://www.eihale.gov.tr web adresi üzerinden ücretsiz kayıtla ihale yoluyla satışı için alınan “teminat tutarı ödemeleri” Vakıf Katılım aracılığı ile gerçekleşmektedir.

İhale teminat bedeli nereye yatırılır?

Teminatı Nereye Ödeyeceğim? Teminatı icra dosyasına banka yolu ile yatırabildiğiniz gibi nakit olarak ihale esnasında görevli icra memuruna da ödeyebilirsiniz.

E ihale teminat tutarı nasıl yatırılır?

Üyeler tarafından sistem üzerinde kullanılacak teminat ve satış bedellerini Vakıf Katılım şubelerini ziyaret ederek ya da internet ve mobil şube uygulamaları üzerinden ödeyebilirsiniz.