Salon avizeleri nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Salon avizeleri nasıl olmalı?
  2. Avize fiyatları ne kadar?
  3. Eve avize alırken nelere dikkat edilmeli?
  4. Avize tercihi nasıl yapılır?
  5. Yemek masa aydınlatması nasıl olmalı?

Salon avizeleri nasıl olmalı?

- Salon avizeleri ev ortamında en sık ve en uzun eşyalardan biri olacağından yüksek ısıya ulaşan ampullerden kaynaklanabilecek yanma ve erimeye karşı dayanıklı olmalıdır. - Salon avizeleri seçiminde metal, porselen ya da cam malzemeye sahip olması mantıklı bir adım olmaktadır.

Avize fiyatları ne kadar?

Avizeler
  • Gz Home Ufo Tekli Siyah Avize. 14,90 TL.
  • Gz Home Şirin Tekli Beyaz Taşlı Güllü Avize. 75,00 TL.
  • Modelight Kova Küçük Sarkıt. 54,99 TL.
  • Senfoni Olimpiyat Sarkıt Siyah. 39,99 TL.
  • Nisa Aydınlatma Bianca Cam Sarkıt. 39,99 TL.
  • Gz Home Marinda 3'lü Siyah Avize. 187,50 TL.
  • Asz Badem Sarkıt - ASZ.0771. ...
  • Modelsa Sare 3'lü Krom Avize.
Daha fazla öğe...

Eve avize alırken nelere dikkat edilmeli?

Avize Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Fazla göz kamaştırıcı veya fazla loş ortamlar uygun olmayacaktır. Her odada farklı ışıklandırma miktarına ihtiyaç duyulur. Mutfak ve salonun veya yemek odasıyla yatak odalarının ışıklandırmasının hepsi aynı olması beklenemez. Mekanın gereksinimlerine göre avizeler alınmalıdır.

Avize tercihi nasıl yapılır?

Avize seçerken dikkat edilecek ilk nokta odanın büyüklüğüne uygun bir model seçmelisiniz. Salon avizesi ile oturma odası avizesi aynı boyda olmadığı için avizeler de aynı boyda olmamalıdır. Etrafı açık renkli avizeler seçmelisiniz, bu şekilde daha aydınlık olacak ve %35 oranında daha aydınlık bir ışık alabileceksiniz.

Yemek masa aydınlatması nasıl olmalı?

Merkez ışığınız yemek masası üzerinde olmalıdır ve ışığın seviyesini ihtiyacınıza göre değiştirmelisiniz. Daha fazla ışık istiyorsanız daha güçlü ampuller takabilirsiniz. Aydınlatma için seçtiğiniz ürün yemek masasına çok yakın olmamalıdır. Yemek masasından en az 60 cm yukarıda olmalıdır.