Milk Thistle ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Milk Thistle ne işe yarar?
  2. Milk Thistle nasıl kullanılmalı?
  3. Milk Thistle ne zaman içilir?
  4. Solgar deve dikeni ne işe yarar?
  5. Silybum marianum ne işe yarar?
  6. Solgar deve dikeni nasıl kullanılır?
  7. Silibin ne işe yarar?
  8. Deve dikeni çayı kilo aldırır mı?

Milk Thistle ne işe yarar?

Deve dikeni bitkisinin tohumundan elde edilen silymarin ya da milk thistle; karaciğer koruyucu ve yenileyici özelliği ile çok eski zamanlardan beri bilinmekte ve siroz, hepatit gibi çeşitli karaciğer hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.

Milk Thistle nasıl kullanılmalı?

Kullanım Önerisi :
  1. Günde 1-3 kapsül, yemeklerden önce veya sonra.
  2. Şeker ve tuz içermez. Gluten, maya, buğday, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucular kullanılmamıştır. ...
  3. Her bitkisel kapsülde;
  4. Devedikeni tozu (Silybum marianum) (toprak üstü, tohum)

Milk Thistle ne zaman içilir?

Meryem Ana Dikeni Tohum Ekstresi Tavsiye Edilen Günlük Porsiyon: Yetişkinlerin tavsiye edici gıda olarak tercihen yemeklerden sonra günde 2 defa 1'er kapsül kullanması tavsiye edilir.

Solgar deve dikeni ne işe yarar?

Deve dikeni kalp sağlığına yararlıdır ve iltihabı azaltarak, kanı temizleyerek ve atardamarlardaki oksidatif stres hasarını önleyerek yüksek kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olur.

Silybum marianum ne işe yarar?

Silymarinin antioksidan, antiviral ve antienflamatuar özelliklere sahip olduğu bilinmektedir. Aslında, geleneksel olarak karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıklarını tedavi etmek, anne sütü üretimini artırmak ve hatta karaciğeri yılan ısırıklarından, alkolden ve diğer zehirlerden korumak için kullanılmıştır.

Solgar deve dikeni nasıl kullanılır?

Ham Devedikeni bitki tozu 350 mgStandardize Devedikeni tohum ekstresi 100 mg Kullanım Şekli:Günde 1-3 softjel yemeklerden önce veya sonra alınabilir.

Silibin ne işe yarar?

Silymarin, Asteraceae familyasına ait devedikeni olarak da adlandırılan Silybum marinum bitkisinin tohumlarından elde edilir. Silymarin siroz, toksik kimyasallar ve alkole bağlı yağ infiltrasyonu ve hepatit gibi çeşitli karaciğer hastalıklarında yaygın olarak kullanılan karaciğer koruyucu bir ajandır.

Deve dikeni çayı kilo aldırır mı?

Özellikle kilo almak isteyen kişiler bu bitkiyi çok sevecekler. Çünkü deve dikeni bitkisinin tohumlarından elde edilen çay, düzenli olarak kullanıldığında iştah açmaya yardımcı oluyor. Bu nedenle kilo vermek isteyen bireylerin deve dikeni bitkisini kullanırken dikkatli olması gerekiyor.