Instagramda Direct mesaj nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Instagramda Direct mesaj nasıl gönderilir?
  2. DM den nasil mesaj gonderilir?
  3. Telefondan Instagram DM nasıl atılır?
  4. Instagram Bana kimler mesaj atabilir?
  5. Instagram mesaj teması nasıl değiştirilir?
  6. Bilgisayarda Instagram DM nasıl kullanılır?
  7. iPhone'da DM nasıl atılır?

Instagramda Direct mesaj nasıl gönderilir?

Sağ üstteki simgesine dokunun. Mesaj göndermek istediğiniz kişileri seçin ve ardından Sohbet Et'e dokunun. Bir mesaj yazın. Ayrıca, kaybolan bir fotoğraf veya video göndermek için simgesine ya da kütüphanenizden bir fotoğraf veya video seçmek için simgesine dokunabilirsiniz.

DM den nasil mesaj gonderilir?

Instagram'da dm göndermek için (o kişiyi takip ediyor olun olmayın fark etmez) sayfasına geldiğinizde sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayın ve açılan pencerede 'mesaj gönder'i seçin. Kişi sizi takip etmiyorsa, mesajınız ona ulaştığında mesajı açma veya geri çevirme seçeneği çıkacaktır.

Telefondan Instagram DM nasıl atılır?

Kişinin adına dokun. Bu şekilde o kişinin profiline gideceksin. "..." (iPhone) veya ⋮ (Android) simgesine dokun. Bu simgeyi ekranın sağ üst köşesinde bulabilirsin. Mesaj Gönder sekmesini seç.

Instagram Bana kimler mesaj atabilir?

Buna benzer şekilde Instagram'ın DM üzerinde de değişikliğe gittiği ortaya çıktı. Kullanıcılara bugün için herkes DM yollayabiliyor. Kullanıcı gelen DM'lerden rahatsızsa, bu DM'nin sahibini engelleyebiliyor.

Instagram mesaj teması nasıl değiştirilir?

Android'de sohbet ayarları menüsünü açmak için profil isminize dokunun. iOS'ta sohbet penceresinin sol üst köşesindeki bilgi simgesine dokunun. Burada, sohbet ayarları bölümünde Tema'yı seçin. Şimdi, Temalar bölümünde tercih ettiğiniz temayı seçebilirsiniz.

Bilgisayarda Instagram DM nasıl kullanılır?

Tüm cihazlardan Instagram Direct kullanılabilmektedir. Uygulama ana sayfası üzerinde sağ üst köşedeki simgeye dokunarak mesaj kutunuzu görebilirsiniz.

iPhone'da DM nasıl atılır?

"..." (iPhone) veya ⋮ (Android) simgesine dokun. Bu simgeyi ekranın sağ üst köşesinde bulabilirsin. Mesaj Gönder sekmesini seç. Bu seçeneği açılır menünün altına doğru göreceksin.