Berkejuan kaç yaşındadır?

İçindekiler:

  1. Berkejuan kaç yaşındadır?
  2. Kürşat Juanın sevgilisi kimdir?
  3. Ayhan Juan kim?
  4. Ceren Yaldızın sevgilisi kimdir?
  5. Ceren Yaldız kimdir?
  6. Ceren Yaldız kimdir 2021?
  7. TikTok Ceren Yıldız nereli?

Berkejuan kaç yaşındadır?

Aslen Trabzonlu olan Berke Juan, 17 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelmiştir. Youtube'da 1.1 milyon abonesi bulunan Berke Sezer Yardım'ın diğer sosyal medya platformlarında da yüksek takipçisi mevcuttur. Berke Juan'ın instagramda 1 milyon takipçisi bulunurken, twitterda 170 bin takipçisi vardır.

Kürşat Juanın sevgilisi kimdir?

Kürşat Juan'ın sevgilisi yoktur. Kürşat Juan geçtiğimiz günlerde Alayına adında bir şarkı çıkarmıştır.

Ayhan Juan kim?

Sosyal medya dünyasının başarılı içerik üreticilerinden olan ayhanjuan olarak bilinen Ayhan Erdem Balcı TikTok platformu ile hayatını değiştirdi. Juan ailesi olarak bilinen ve Berke Juan, Kürşat Juan ve Ayhan Juan dan oluşan bu aile Juan soy isimi için lider anlamına geldiği için kullandıklarını dile getirdiler.

Ceren Yaldızın sevgilisi kimdir?

Ceren Yaldız - Kürşat JUAN Ceren Yaldız TikTok fenomenleri arasında yer alan Kürşat JUAN ile bir dönemler sevgiliydi ve beraber TikTok videoları çekiyorlardı.

Ceren Yaldız kimdir?

CEREN YALDIZ KİMDİR? tarihinde Bursa'da doğan Ceren Yaldız 18 yaşındadır. Ailenin tek çocuğu olan Ceren Yaldız babasını 2,5 yaşındayken kaybetmiştir. Ceren Yaldızi sosyal medya paltformu olan TikTok uygulamasında farklı konsept ve ilginç videolarıyla ön plana çıkmış ve Youtube kanalı açmıştır.

Ceren Yaldız kimdir 2021?

tarihinde Bursa'da doğan Ceren Yaldız 18 yaşındadır. Ailenin tek çocuğu olan Ceren Yaldız babasını 2,5 yaşındayken kaybetmiştir. Ceren Yaldızi sosyal medya paltformu olan TikTok uygulamasında farklı konsept ve ilginç videolarıyla ön plana çıkmış ve Youtube kanalı açmıştır.

TikTok Ceren Yıldız nereli?

2002 yılında dünyaya gelen Ceren Yaldız aslen Bursalıdır ve Bursa'da doğmuştur. Ailenin tek çocuğu'dur, uzun süredir Youtube, İnstagram ve Tiktok hesapları üzerinden paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 50'dir. Henüz 2.5 yaşında iken babasını yitirmiştir.