Titreşimli masaj aleti faydalı mı?

İçindekiler:

  1. Titreşimli masaj aleti faydalı mı?
  2. TENS cihazı zararlı mı?
  3. Dr Tens Therapy ne ise yarar?
  4. Power Plate kilo verdirir mi?

Titreşimli masaj aleti faydalı mı?

Aynı zamanda titreşimle zayıflama, vücudu sıkılaştırmak ve kasları daha yoğun hale getirmek için kullanılır. Ayrıca kaslarını sürekli kullanan kişilerin, kasları rahatlatma amacıyla titreşimli masaj aletlerini kullanması faydalı olacaktır.

TENS cihazı zararlı mı?

TENS cihazları son derece güvenlidirler, uygulama deriye yapıştırılmış elektrotlar vasıtası ile cilt yüzeyine yakın sinir dokusunun çok düşük şiddetli elektrik akımları ile uyarılmasından ibarettir.

Dr Tens Therapy ne ise yarar?

TENS Ne için Kullanılır? Ağrı ve kas spazmına yol açan pek çok sorun ve hastalıkta kullanılır. Bel ağrısı, boyun ağrısı, diz ağrısı, kalça ağrısı, spor yaralanmaları, bel-boyun fıtıkları, kireçlenmeler (osteoartrit), fibromiyalji, MAS hastalığı TENS'in sıklıkla kullanıldığı durumlardır.

Power Plate kilo verdirir mi?

İlk 3 - 4 seanstan sonra giderek artan bir tempoda yapılacak Power Plate özellikle kas ve kemik yoğunluğunun arttırılması açısından yılın en iyi anti-aging ödülünü de almıştır ve Power Plate sadece kilo vermek yada sıkılaşmak amaçlı olmayıp spor yapmaya yeteri kadar zaman bulamadığımız dönemlerde de mevcut formumuzu ...