Hint yağı göz altı torbalarına iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Hint yağı göz altı torbalarına iyi gelir mi?
  2. Göz altı torbaları için hangi doktora gidilir?
  3. Neslihan Atagül göz altı torbalarını aldırdı mı?
  4. Nurgül Yeşilçay göz altı torbalarından nasıl kurtuldu?

Hint yağı göz altı torbalarına iyi gelir mi?

Göz altı torbalarını ve koyu halkaları tedavi etmek için sabahları banyo yapmadan önce göz çevrenize Hint yağı ile masaj yapabilirsiniz. Bu yöntemi haftada en az iki kez deneyin. Not: Hint yağı ile masaj yaptığınızda gözlerinizi tahriş edebilir. Bu sebeple masaj yaptıktan sonra, gözlerinizi suyla durulayın.

Göz altı torbaları için hangi doktora gidilir?

Göz çevresi için hangi doktora gidilir? Eğer ki göz çevresindeki durum fizyolojik kökenli ise böbrek veya bağırsak rahatsızlıklarından şüpheleniyorsanız bir dahiliye uzmanı ile görüşmek uygundur.

Neslihan Atagül göz altı torbalarını aldırdı mı?

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, gözaltı torbalarından Nurgül Yeşilçay yöntemiyle kurtuldu. Star TV'deki 'Kara Sevda'da oynayan Neslihan Atagül gözaltı torbalarından şikayetçi. Estetik ameliyat istemeyen Neslihan Atagül için dijital operasyon yapıldı. Bilgisayar programıyla ekranda yüzü pürüzsüz hale getirildi.

Nurgül Yeşilçay göz altı torbalarından nasıl kurtuldu?

Nurgül'ün yüzüne alttan soğuk ışık tutularak cildinin olduğundan daha pürüzsüz görünmesi sağlanıyormuş. Tam olarak kapanmayan göz altı halkaları ve sivilceler içinse teknolojinin nimetlerinden yararlanmışlar. “Dijital operasyon“ isimli bu sistem için photoshop'un sinema için uyarlanmış bir versiyonu denebilir.