iTunes'ta yedekleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. iTunes'ta yedekleme nasıl yapılır?
  2. Apple 7 yedekleme nasıl yapılır?
  3. iTunes yedeklemesi neleri kapsar?
  4. iPhone yedeklemesi nedir?
  5. iCloud bilgisayara yedekleme nasıl yapılır?
  6. iTunes yedeklemesi WhatsApp yedekler mi?
  7. iTunes bilgisayarda nereye yedekler?
  8. iPhone telefon yedekleme nereye kaydediyor?
  9. iPhone'da WhatsApp konuşmaları yedeklenir mi?
  10. WhatsApp konuşma yedekleme nerede iPhone?
  11. iPhone dolu hafıza nasıl boşaltılır?
  12. iPhone'da yer nasıl açılır?
  13. Bilgisayarda iCloud nasıl kullanılır?
  14. Bilgisayarda dosya yedekleme nasıl yapılır?
  15. WhatsApp konusmalari Google Drive nasil yedeklenir?

iTunes'ta yedekleme nasıl yapılır?

iTunes'i açıp bilgisayarınıza bağlanın. Ekrandaki adımları izleyerek cihazınız ile bilgisayarınızı eşleştirin. iTunes üzerinde görününce cihazınızı seçin. Daha sonra "Şimdi Yedekle"ye basarak yedekleme yapabilirsiniz.

Apple 7 yedekleme nasıl yapılır?

Ayarlar > [adınız] > iCloud > iCloud Yedekleme'de iCloud Yedekleme'nin açık olduğundan emin olun. iOS 10.2 veya önceki bir sürümü kullanıyorsanız Ayarlar > iCloud > Yedekleme'ye gidin. Aygıtınızı bir güç kaynağına bağlayın. Aygıtınızı bir Wi-Fi ağına bağlayın. Aygıtınızın ekranının kilitli olduğundan emin olun.

iTunes yedeklemesi neleri kapsar?

Otomatik olarak yedeklenen bilgiler arasında mesajlar, notlar, arama geçmişi, favori kişiler, ses ayarları, diğer ayarlar ve daha birçok şey sayılabilir. Buna ek olarak Film Rulosu'ndaki veya Kaydedilenler'deki fotoğraflar da yedeklenir.

iPhone yedeklemesi nedir?

Yedekleme, bilgileri iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdan kopyalamanızı ve kaydetmenizi sağlar. Aygıtınızı değiştirirseniz bilgilerinizi yeni bir aygıta aktarmak için yedeklemeyi kullanabilirsiniz.

iCloud bilgisayara yedekleme nasıl yapılır?

PC'nizde Windows için iCloud'u ayarladığınızdan ve iCloud Fotoğrafları'nı açtığınızdan emin olun. Dosya Gezgini'ni açın. Dolaşma bölmesinde iCloud Fotoğrafları'nı tıklayın, ardından PC'nizde tutmak istediğiniz görüntüleri seçin. Seçiminizi sağ tıklayıp "Her zaman bu aygıtta tut" öğesini belirleyin.

iTunes yedeklemesi WhatsApp yedekler mi?

iPhone'unuzu güncel olarak iTunes veya iCloud kullanarak yedeklediyseniz, önceki bir iPhone yedeklemesinden WhatsApp sohbetlerinizi iPhone'unuza geri yükleyebilirsiniz.

iTunes bilgisayarda nereye yedekler?

“\Kitaplık\Application Support\MobileSync\Backup\” Adımları ile Backup dosyalarına ulaşabilirsiniz. Bu klasörler içinde aldığınız yedekleri bulabilirsiniz.

iPhone telefon yedekleme nereye kaydediyor?

Finder ve iTunes, yedeklemeleri bir Yedekleme klasörüne kaydeder. Yedekleme klasörünün konumu işletim sistemine göre farklılık gösterir. Yedekleme klasörünü kopyalayabilirsiniz ama kesinlikle farklı bir klasöre, harici sürücüye veya ağ sürücüsüne taşımayın.

iPhone'da WhatsApp konuşmaları yedeklenir mi?

Apple ID'nizi kullanan herhangi bir cihazda iCloud Drive'ı açtıysanız yedekleme oluşturmak için işletim sisteminizi iOS 10 veya daha yeni bir iOS sürümüne güncellemeniz gerekir. ... WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği > Şimdi Yedekle'ye giderek manuel yedekleme yapın.

WhatsApp konuşma yedekleme nerede iPhone?

Sohbet geçmişi nasıl geri yüklenir
  • WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın.
  • En son yedeklemenin ne zaman oluşturulduğunu görebiliyorsanız WhatsApp'ı silin ve yeniden yükleyin.
Daha fazla öğe...

iPhone dolu hafıza nasıl boşaltılır?

Telefonunuzdan ayarlar->genel->Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı->Alanı Yönet adımlarını izleyin. Burada uygulamalarınızın işgal ettiği alanları göreceksiniz. Temizlemek istediğiniz alanı sola doğru kaydırarak çıkan sil tuşuna basmanız yeterlidir.

iPhone'da yer nasıl açılır?

Öncelikle Ayarlar – Genel – Depolama ve iCloud kullanımı menüsüne girip Depolama alanını yönet seçeneğinden hangi uygulamanın en çok yer kapladığını görün ve silme işlemlerini ona göre yapın.

Bilgisayarda iCloud nasıl kullanılır?

Windows için iCloud'u ayarlama
  1. PC'nize Windows için iCloud'u indirin. ...
  2. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  3. Windows için iCloud'un açık olduğundan emin olun. ...
  4. iCloud'a giriş yapmak için Apple Kimliğinizi girin.
  5. Tüm aygıtlarınızda güncel tutmak istediğiniz özellikleri ve içerikleri seçin.
  6. Uygula'yı tıklayın.

Bilgisayarda dosya yedekleme nasıl yapılır?

Başlat'a tıklayın ve Aramaya Başla kutusuna yedekle yazın ve ardından Programlar listesinde Yedekleme ve Geri Yükleme'ye tıklayın. Dosyaları veya tüm bilgisayarı yedekle seçeneği altından Dosyaları yedekle seçeneğine tıklayın. Dosya yedeğinizi depolamak istediğiniz yeri belirleyin ve ardından İleri'ye tıklayın.

WhatsApp konusmalari Google Drive nasil yedeklenir?

Android için yedekleme: Burada, Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği kısmına dokunun. Yedeklemek istediğiniz Google hesabını seçin. İşlem tamam. Verileriniz Google Drive'a kaydedilecektir.