Tyoflex ilacı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tyoflex ilacı ne işe yarar?
  2. Muscoflex tiyokolşikosid krem ne işe yarar?
  3. Diclactive 1 jel nedir?
  4. Kas gevşetici ilaçların yan etkileri nelerdir?
  5. Muscoflex ilaç nasıl kullanılır?
  6. Muscoflex Duo yan etkileri nelerdir?

Tyoflex ilacı ne işe yarar?

TYOFLEX, içinde sarı renkli homojen toz karışım içeren krem renkli kap ve kapaktan oluşan sert jelatin kapsüldür. TYOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmları ile ilişkili semptomların (hastalık belirtilerinin) tedavisinde kullanılır.

Muscoflex tiyokolşikosid krem ne işe yarar?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Diclactive 1 jel nedir?

DICLACTIVE etkin madde olarak diklofenak dietilamonyum içeren, jel formunda bir ilaçtır. DİCLACTIVE topikal kullanılan non-steroidal antiinflamatuvar preparatları olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir.

Kas gevşetici ilaçların yan etkileri nelerdir?

Sakinleştirici etki (sedasyon) yapabilirler. Baş dönmesi, sersemlik, baş ağrısı gibi yan etkiler de görülebilir. Uzun süre kullanıldıktan sonra birden kesilirse titreme, halüsinasyon, endişe, kas seğirmesi gibi çekilme belirtileri oluşabilir.

Muscoflex ilaç nasıl kullanılır?

3. MUSCOFLEX nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Bir kapsül (8 mg tiyokolşikosid) günde 2 kez, yani bir günde en fazla 2 kapsül (16 mg tiyokolşikosid) yemeklerden sonra alınız. Normalde MUSCOFLEX 8 mg kapsül ile tedavi süresi 5-7 gündür.

Muscoflex Duo yan etkileri nelerdir?

İdrarda kan, aşırı miktarda protein olması, idrar miktarının ciddi şekilde azalması (böbrek bozukluklarının belirtileri), • Baygınlık (vazovagal senkop), • Deri döküntüleri, Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin MUSCOFLEX DUO'ya karşı ciddi alerjiniz var demektir.