Sadece şekeri keserek zayıflanır mi?

İçindekiler:

  1. Sadece şekeri keserek zayıflanır mi?
  2. Sadece aç kalarak kilo verilir mi?
  3. Şeker yemeyi bırakınca ne olur?
  4. Şekersiz 21 günde bal yenir mi?

Sadece şekeri keserek zayıflanır mi?

ŞEKERİ KESEREK KİLO VERME Fakat tek başına spor veya fiziksel aktivite bunun için yeterli değildir. Bu işin yarısından çoğunu yediklerimiz oluşturur. Hızlı kilo aldıran besinleri ve en önemlisi şekeri tüketmek yapılan sporu da etkisiz hale getirebilir.

Sadece aç kalarak kilo verilir mi?

Yaygın düşüncenin aksine kalmak kilo vermek için pek de doğru bir yol değil. Çünkü yemek yeme rutinimizi değiştirmek ve vücudumuza ihtiyacından daha az yiyecek almak düşünülenin aksine kilo vermemize yardımcı olmaz hatta bu süreci yavaşlatır.

Şeker yemeyi bırakınca ne olur?

Şeker yemeyi bırakınca: 1 yıl sonra Akneler, tahriş olmuş bölgeler ve ince kırışıklıklarınız gözle görülür seviyede azalacak. Daha da iyisi kalp krizi, inme ve diyabet gibi önlenebilir hastalıkların genel riski de düşüşe geçecektir. Kısacası şekeri bırakınca yaşam kalitenizi ve yaşam sürenizi artırmış olacaksınız.

Şekersiz 21 günde bal yenir mi?

21 gün boyunca; Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz. Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.