Miles and Smiles kredi kartı hangi banka?

İçindekiler:

  1. Miles and Smiles kredi kartı hangi banka?
  2. Miles and Smiles milleri ile ne alabilirim?
  3. Miles&Smiles ne demek?
  4. Hangi kredi kartı mil veriyor?
  5. THY 1000 mil kaç TL?
  6. Türk Hava Yolları hangi banka ile çalışıyor?
  7. THY milleri nerelerde kullanılır?
  8. Uçuş milleri nasıl kullanılır?
  9. TK Miles no nedir?
  10. Hangi kredi kartı uçak bileti veriyor?
  11. THY 100 mil kaç TL?
  12. Banka kartı ile uçak bileti alınır mı?
  13. Miles and Smiles hangi bankaya ait?
  14. Millerimi nerede kullanabilirim?
  15. Maxi milleri nerede kullanabilirim?
  16. 20.000 mil puan kaç TL?
  17. Miles and Smiles üyelik numarası nasıl öğrenilir?
  18. Özel Yolcu Programı üyelik numarası nedir?

Miles and Smiles kredi kartı hangi banka?

2000 yılından beri Türk Hava Yolları'nın resmi kredi kartı Miles&Smiles Garanti'nin ayrıcalıklarla dolu dünyası sizi bekliyor. Özel markalarda yüzlerce ayrıcalık sadece Miles&Smiles Garanti kredi kartlarında.

Miles and Smiles milleri ile ne alabilirim?

Kazandığınız Millerle ödül bilet, uçak içi hizmet, kabin yükseltme, ekstra bagaj hakkı gibi hizmetlerin yanı sıra Shop&Miles'taki binlerce ürünü ve program ortaklarımızın hizmetlerini alabilirsiniz.

Miles&Smiles ne demek?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

Hangi kredi kartı mil veriyor?

Gold kartınız varsa her 1 TL alışverişinizde 1 Mil kazanıyorsunuz. Eğer American Express ise 1.15 Mil oluyor. Platinum kartınız varsa her 1 TL alışverişinizde yine 1 TL kazanıyorsunuz, seyahat, yeme-içme, eğlence ve yurt dışı harcamalarınızda % daha fazla mil kazanıyorsunuz yani 1 TL'ye 1.25 mil kazanıyorsunuz.

THY 1000 mil kaç TL?

Ancak THY'den mil satın almaya kalktığınızda ise bu fiyat çok farklı bir tarifeye dönüşüyor. THY 1000 mili KDV dahil 30 dolardan satıyor. Bu da 40 bin mil için 1200 dolar (Yaklaşık 3671 TL) yapıyor.

Türk Hava Yolları hangi banka ile çalışıyor?

THY ve QNB Finansbank, Miles&Smiles Kredi Kartı verilmesi amacıyla 5 yıl süre ile devam edecek yeni bir işbirliğine gitti. THY'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ortaklığımız ile QNB Finansbank A.Ş. arasında, Türk Hava Yolları A.O.

THY milleri nerelerde kullanılır?

Millerinizi yalnızca uçak bileti alımlarında değil alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz. Miles&Smiles hesabınızdaki Millerle Türk Hava Yolları'nın Online Alışveriş Sitesi shopandmiles.com'dan alışveriş yapabilirsiniz.

Uçuş milleri nasıl kullanılır?

Mil Kullanımı
  1. Uçak biletlerinizi dilediğiniz hava yolundan alabilirsiniz.
  2. Alan verginizi millerinizle ödeyebilirsiniz.
  3. Ayrıca seyahatle ilgili ödemelerinizin bir kısmını biriktirdiğiniz milleriniz, bir kısmını TL olarak ya da bir kısmını avans mille yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

TK Miles no nedir?

TK Numarası, Türk Hava Yolları Yolcu programının üye hesabıdır. Kazandığınız Miller bu numaralı Miles&Smiles üyelik hesabınızda birikir.

Hangi kredi kartı uçak bileti veriyor?

Vakıfbank – MilPlus Kredi Kartı “MilPlus kartlar ile yapacağınız alışverişlerden kazanacağınız Worldpuanları, kartınızın MilPlus özelliği sayesinde kat kat daha değerli kullanarak uçak bileti satın alabilir, otel veya tur rezervasyonu yaptırabilirsiniz” diyerek geçiştirmişler.

THY 100 mil kaç TL?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır. Uçak biletlerinizi dilediğiniz hava yolundan alabilirsiniz.

Banka kartı ile uçak bileti alınır mı?

Ödeme sayfasında, yolcu bilgilerinizi ve kart bilgilerinizi girdikten sonra 'Güvenli Ödeme Yap' butonuna basarak biletinizi güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Visa, MasterCard logolu kredi kartları veya banka kartları (maaş kartları, debit kart) ile rahatlıkla işlem yapabilirsiniz.

Miles and Smiles hangi bankaya ait?

Garanti Bankası | Program Ortağı | Miles&Smiles.

Millerimi nerede kullanabilirim?

Millerimi nerelerde kullanabilirim? Millerinizi Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi hava yollarındaki uçak bileti alımlarında, Türk Hava Yolları' nın anlaşmalı program ortaklarında ve shopandmiles.com adresinden yapacağınız harcamalarda kullanabilirsiniz.

Maxi milleri nerede kullanabilirim?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

20.000 mil puan kaç TL?

Aradaki fark 815 TL. 815 TL tasarruf/20.000 mil= 4 kuruş. Yani millerin olması gereken değeri zaten bu. Yani 440 TL vergi+(20.000 x 4 kuruş=800 TL) =1240 TL oldu biletin değeri.

Miles and Smiles üyelik numarası nasıl öğrenilir?

Miles&Smiles üyelik numaramı hatırlayamıyorum, nereden öğrenebilirim? THY Miles&Smiles Müşteri Hizmetleri'nin 4 numaralı telefonunu arayarak veya Turkish Airlines mobil uygulaması içerisindeki Profilim alanından öğrenebilirsiniz.

Özel Yolcu Programı üyelik numarası nedir?

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları'nın özel yolcu programıdır . ... Ayrıca internet üzerinden www.milesandsmiles.com adresinden, telefonla 4 (THY) veya cep telefonundan Turkish Airlines uygulaması ile de üye olunabilir.