Sarcophen jel fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sarcophen jel fiyatı ne kadar?
  2. Tiyokas ne icin?
  3. Terapix jel ne için?
  4. Elektra Plus nedir niçin kullanılır?
  5. Suljel nasıl kullanılır?
  6. Dolgit krem 5 ne işe yarar?
  7. Tiyokolşikosid krem ne işe yarar?
  8. Elektra Plus ilaç ne işe yarar?
  9. Dolgit krem nedir niçin kullanılır?

Sarcophen jel fiyatı ne kadar?

Sadece eczanelerde satılır.
Perakende Satış Fiyatı :25.47 TL
Barkod :8681657005420
Fiyat geçerlilik tarihi :20.02.2021

Tiyokas ne icin?

Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmları ile ilişkili semptomların (hastalık belirtilerinin) tedavisinde kullanılır.

Terapix jel ne için?

TERAPİX etkilenen kas ve eklem üzerindeki cilde sürüldüğünde, eklemlerdeki ve kaslardaki şişliği azaltmaya ve ağrıyı kesmeye yardımcı olur. TERAPİX, romatizma, burkulma, incinme ve eklemde (diz, bilek, ayak bileği vs) hafif (osteoartrit) kireçlenme tedavisinde kullanılır.

Elektra Plus nedir niçin kullanılır?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır. Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir.

Suljel nasıl kullanılır?

Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği durumlarda SULJEL'i günde 2-3 kez etkilenen bölgeye uygulayınız. Tedavi süresi 7-15 gündür. Uygulama yolu ve metodu: SULJEL sadece haricen kullanım içindir. Deri üstüne ince bir film tabakası halinde sürerek tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapınız.

Dolgit krem 5 ne işe yarar?

Dolgit krem, eklemlerin yanında bulunan yumuşak dokuca oluşan ağrı, burkulma, iltihap, ezilme, gerilme ve romatizma gibi durumlarda kullanılmaktadır. Ayrıca kas ve iskelet rahatsızlıklarına da iyi gelmektedir.

Tiyokolşikosid krem ne işe yarar?

MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Elektra Plus ilaç ne işe yarar?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Dolgit krem nedir niçin kullanılır?

Dolgit krem, 50 gr alüminyum tüp içerisinde bir kremdir. Ağrı kesici ve iltihap giderici özelliğine sahiptir. Bu kremin esas maddesi ibuprofen'dir. Ağrıyan bölge, eklem, sırt ya da ezilme olan bölge için kullanılmaktadır.