Afrodizyak etkili parfümler ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Afrodizyak etkili parfümler ne işe yarar?
  2. Afrodizyaklı parfüm yasak mı?
  3. Aşk parfümü nedir?
  4. YSL Black Opıum nasıl bir koku?
  5. Shooters Man kalıcı mı?
  6. Kadın ve erkek parfümü nasıl ayırt edilir?
  7. Aşk Parfümü ne işe yarar?

Afrodizyak etkili parfümler ne işe yarar?

Afrodizyak etkili parfüm, kişilerde özgüveni artırmayı ve cinselliği destekleyen bir parfümdür. Hoş kokusunun yanı sıra renkli bir yapısı da vardır. Afrodizyak etkili parfümler çiçeksi, odunsu, romantik, çam kokulu veya şeker aromalı olabilir. ... Aynı zamanda parfümün teninize yakışması da oldukça önemlidir.

Afrodizyaklı parfüm yasak mı?

Dünya'da etkinliği kanıtlanan ilk ve tek parfüm olan Afrodizyak Parfüm (HEXODOR) tüm muhafazakar ülkelerde yasak olmasına rağmen Türkiye'de satışı yasal.

Aşk parfümü nedir?

Afrodizyak parfümlerin içerisinde genel olarak feromon maddesi bulunur. ... Feromon hormonunun salgısı, idrar ve koltuk altındaki terle dışarı atılıyor. Uçucu ve algılanamayacak kadar hafif kokusu olan kimyasal bir salgıdır. Feromon 'aşkın hormonu' yayılan koku ise, 'aşkın kokusu' olarak adlandırılır.

YSL Black Opıum nasıl bir koku?

Yves Saint Laurent Black Opium, koklayanın başını döndüren sarhoş edici bir kokudur. Adrenalin açısından zengin kahvenin açılış notaları ve vanilyanın tatlı duygusallığı, genç ve modern bir koku olarak beyaz çiçeklerin yumuşaklığına yaslanıyor.

Shooters Man kalıcı mı?

Farmasi Shooter's Man için Farmasi'nin en sevilen erkek parfümü diyebiliriz. Üst notalarında limon, sulu portakal, hindistan cevizi, erik ve greyfurt kokusu, dip notalarında ise vanilya, beyaz odun, tonka fasülyesi ve misk barındırmaktadır. Hafif ama uzun süre kalıcı kokusuyla herkesi etkileyen mükemmel bir parfümdür.

Kadın ve erkek parfümü nasıl ayırt edilir?

Parfüm çeşitlerine bakarken bir parfümün erkek parfüm olduğunu üzerinde yazan İngilizce terimlerden anlayabilirsiniz. Erkek parfümlerin üzerinde Men, kadın parfümlerin üzerinde ise Woman yazmaktadır. Erkek parfümleri ayrıca kadın parfümlerine oranla daha ağır esanslar içermektedir.

Aşk Parfümü ne işe yarar?

Karşılıklı ilgi ve ilişki için önemli bir araç olan aşk parfümleri sayesinde bulunduğunuz ortamdaki bayanları etkileyebilirsiniz. Girdiğiniz ortamda sürdüğünüz bu parfüm sayesinde bayanların gözleri hep sizin üzerinizde olur. Kokunuzun etkisinde kalan bayanlar sizinle tanışmak için adeta can atarlar.