Vichy hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Vichy hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  2. Revlon hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  3. Hangi kozmetik ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor?
  4. Henkel hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  5. Bee Beauty hayvan deneyi yapıyor mu?
  6. Hayvanlar üzerinde deney yapan markalar nasil anlasilir?
  7. Clarins hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Vichy hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Hayvanlar üzerinde deney yapan kozmetik firmaları: Clean, Neutrogena, Nivea, Olay, Old Spice, Organix, Pampers, Pantene, Procter & Gamble, Purex, Ralph Lauren, Reckitt Benckiser, Schwarzkopf, Signal, Tommy Hilfiger, Vaseline, Vichy, Vicks, Victoria's Secret, Yves Rocher.

Revlon hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

bunlar haricinde avon, oriflame, amway ve yves rocher de test yapmıyor. ... Bugün dünyanın en büyük kozmetik firmalarından REVLON, AVON ve ORIFLAME gibi uluslararası kozmetik şirketleri, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyorlar.

Hangi kozmetik ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor?

Hayvan testi zorunluluğunun geçerli olduğu bu kozmetik ürünleri:
  • cilt bakım ve makyaj ürünleri.
  • saç bakım ürünleri.
  • güneş ürünleri.
  • beyazlatma ürünleri.
  • parfüm ve deodorantlar.

Henkel hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Tüketicilerimiz deterjan ve ev bakım ürünlerimizin hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğini sıkça merak ediyorlar. Bizler de, bu konudaki yaklaşımımızı ve genel hukuki çerçeveyi açıklamak istiyoruz: ... Türkiye'de piyasaya sürdüğümüz ürünlerin hiçbiri için hayvanlar üzerinde test yapılmadığını açıkça belirtmek isteriz.

Bee Beauty hayvan deneyi yapıyor mu?

Bee Beauty, Dirty Works, Procsin, ISANA, Yes To (V), Babor (V) markalarına ait ürünler hayvanlar üzerinde denenmiyor. Kiko Milano, Solait (V), Kiss My Face, Sun Ozon, Aveda markalarına ait güneş kremleri hayvanlar üzerinde denenmiyor. Gülşah Kozmetik, ISANA markalarına ait asetonlar hayvanlar üzerinde denenmiyor.

Hayvanlar üzerinde deney yapan markalar nasil anlasilir?

Eğer ürünün ambalajında "Not Tested On Animals" şeklinde bir ibare ve tavşan şeklinde bir logo varsa, hayvanlar üzerinde denenmediğinden emin olabilirsiniz. Hangi markaların deneysiz olduğunu anlamak için ürünün "cruelty free" sertifikasına sahip olduğuna bakmalısınız.

Clarins hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Kendilerini çevreci ve hayvan dostu olarak tanımlayan çoğu marka ne yazık ki Çin'deki deneylere distribütörler aracılığıyla dolaylı yoldan para öder ve evet, hayvan deneyleri YAPIYOR kategorisine girerler: Oriflame, Avon, Yves Rocher, L'occitane, Kiehl's, Mac, Clarins, Dior, Chanel, Bobbi Brown, Laura Mercier, Benefit, ...