Aslıhan Güner kökeni nereli?

İçindekiler:

  1. Aslıhan Güner kökeni nereli?
  2. Aslıhan Güner Çerkez mi?
  3. Mert Kılıç aslen nereli?
  4. Aslıhan Güner Kürt müdür Türk müdür?
  5. Serdar Mert nereli?
  6. Aslıhan Güner oyunculuğa nasıl başladı?
  7. Aslıhan Güner Sivasli mi?
  8. Mert Mert Kılıç kaç yaşında?

Aslıhan Güner kökeni nereli?

ASLIHAN GÜNER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 17 Aralık 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Güner'in annesi Malatyalı babası Sivaslıdır. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Aslıhan Güner Çerkez mi?

Aslen Sivaslıdır. Annesi Malatyalı, babası Sivaslıdır.

Mert Kılıç aslen nereli?

Mert Kılıç
Doğum Merzifon, Türkiye
MilliyetTürkiye
VatandaşlıkTürkiye
MeslekOyuncu, Manken
5 satır daha

Aslıhan Güner Kürt müdür Türk müdür?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Malatyalı Babası ise Sivaslıdır. Güner, Sivas'ı gezip gördüğü için Sivaslıyım da diyebiliyor. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır.

Serdar Mert nereli?

Mert Kılıç, tarihinde Amasya'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitim dönemini Amasya'nın Merzifon ilçesinde tamamladı. Amerika'nın California eyaletine giderek Los Angeles Beverly Hills Play House aktörlük okulunda Milton Katselas yönetiminde aktörlük eğitimi aldı.

Aslıhan Güner oyunculuğa nasıl başladı?

17 Aralık 1987'de dünyaya gelen Aslıhan Güner, çocukluk yıllarından itibaren hayalini kurduğu oyunculuğa Barış Manço Kültür Merkezi'nde gördüğü eğitimle adım atmıştır. ... Güner, The İmam, Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza adlı sinema filmleriyle beyazperde de başarısını ortaya koydu.

Aslıhan Güner Sivasli mi?

'Kuzey Yıldızı' dizisinde Karadenizli Yıldız karakterini başarıyla oynayan Aslıhan Güner, “Beni gerçekten Karadenizli sanıyorlar ama Sivaslıyım” dedi. ... Aslen Sivaslı olan Güner, “Reytinglerimiz de güzel, seyirci de mutlu, biz de çok mutluyuz.

Mert Mert Kılıç kaç yaşında?

43 yaşında () Mert Kılıç/Yaş