Comfort Fit ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Comfort Fit ne oluyor?
  2. Slim fit dar kalıp ne demek?
  3. Regular fit kalıp ne demek?
  4. Standart kalıp pantolon ne demek?
  5. Comfort fit ceket ne demek?
  6. Slim fit sweat ne demek?
  7. Regular fit gomlek ne demek?
  8. Rahat kesim nedir?
  9. Carrot kalıp ne demek?
  10. Slim Carrot fit ne demek?
  11. Magic fit ne demek?
  12. Regular fit bol kesim ne demek?
  13. Regular ne anlama gelir?
  14. Slim fit eşofman ne demek?
  15. Comfort beden ne demek?

Comfort Fit ne oluyor?

Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz. Gömleğin kalıbı, gömlek üzerine tıklanarak açılan kendi sayfasında sağ tarafta özellikler kısmında üstte belirtilmektedir.

Slim fit dar kalıp ne demek?

Vücudu saran özelliğe sahip olan slim fit, bedene tam oturan kalıbı ifade eder. Dar kalıp anlamına gelen slim fit tarzında kıyafetlerin kol, basen, bacak ve bel bölümleri dökümlü değildir, aksine kumaş ve dikim yöntemleri neticesinde kıyafet bedeni sarmalar.

Regular fit kalıp ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelen bir terim olarak karşımıza çıkmaktadır. Regular fit ile slim fit arasındaki en önemli farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir nitelikte olmasıdır. Bu bolluk ise giysinin içerisinde kişinin daha rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar.

Standart kalıp pantolon ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

Comfort fit ceket ne demek?

COMFORT FİT İsminin hakkını veren bu kesim, giyen kişinin kendini rahat hissederken bir yandan da fit görünmesini sağlıyor. D'S Marka Kalıbıdır.

Slim fit sweat ne demek?

Vücudu sara kıyafetler slim fit olarak adlandırılmaktadır. Bu ifade aslında dar kalıp anlamına gelir. Bu tarz kıyafetlerde kol, basen, kalça, bacak ve bel kısımları kıyafet ile sarılmaktadır.

Regular fit gomlek ne demek?

Normal kesim gömlek olarak da adlandırılan regular fit gömlekler, klasik gömleklere göre daha az potluk bırakır. Ancak garanti bir gömlek kesimidir. Sizi asla zorda bırakmaz. Kilo alıp verme konusunda sürekli bir değişkenlik yaşıyorsanız regular fit modelleri tercih edebilirsiniz.

Rahat kesim nedir?

Rahat Kesim Konforlu Kullanım Sunar Regular fit kıyafetlerde belirli bir ölçüde bolluk bırakılarak kesilir. Giysilerinizin vücudunuzda rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Hal böyle olunca ve kilo konusunda sürekli değişiklik gösteriyorsanız sizi yarı yolda bırakmayan ideal bir seçim olacaktır.

Carrot kalıp ne demek?

Carrot fit pantolonlar üst kısımda, basende ve üst bacakta daha geniş, dizden itibaren daha dar bir kesime sahiptir. Adını da şekil olarak benzediği havuçtan alır. Ters bir piramit olarak da düşünülebilir. Düşük bel, beli ve bilekleri skinny kadar olmasa da hafif dar kesimdir.

Slim Carrot fit ne demek?

Carrot Fit (Havuç kesim): Bu modelin havuca benzetilmesinin sebebi belinin geniş ve düşük, bacak bölgesinin ise sivri ve dar olmasıdır.

Magic fit ne demek?

Magic Fit protokolü, gelişmiş son teknolojik özellikleri ile, vacuum RF, Magic ultrasound, HD vibrasyon, BioLift ULTRA IR kullanarak karın , kalça, basen, bacak ve boyunda bölgesel olarak depolanmış yağların 1. seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde giderilmesini ve selülitlerin ciddi derecede azaltılmasını sağlar ...

Regular fit bol kesim ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. Orta yaşlarda ki erkeklerin modern kesim ile karizmatik ve ideal görünüme sahip olmalarına yardımcı olur.

Regular ne anlama gelir?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar. ... Slim fit kadar kaslı ve fit bir vücuda ihtiyaç duyulmayan rahatça kalıbına girebileceğiniz bir kesimdir.

Slim fit eşofman ne demek?

Slim Fit "dar kesim" anlamına gelmektedir. Giyildiğinde vücudunuza oturan üst bedenlerde bel ve kol kısmı, pantolonlarda kalça ve baldır kısmını saran kıyafetler slim fit kıyafetlerdir.

Comfort beden ne demek?

Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.