Marmaray Zeytinburnuna gidiyor mu?

İçindekiler:

  1. Marmaray Zeytinburnuna gidiyor mu?
  2. Gebze Zeytinburnu Marmaray kaç dakika?
  3. Zeytinburnu Maltepe Marmaray kaç dakika?
  4. Marmaray ile Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?
  5. Florya sahil Marmaray hangi durak?
  6. Marmaray en son saat kaça kadar var?

Marmaray Zeytinburnuna gidiyor mu?

Gebze-Halkalı arasında 15 dakika aralıklarla hizmet veren Marmaray'da Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dk aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor.

Gebze Zeytinburnu Marmaray kaç dakika?

Gebze Marmaray hattında her 15 dakikada bir tren seferleri yapılmaktadır. Söğütlüçeşme - Zeytinburnu arasında her 8 dakikada bir tren seferi yapılmaktadır. MARMARAY KAÇ DAKİKADA GİDİYOR? Gebze'den Halkalı'ya seyahat süresi 185 dakikadan 115 dakikaya inmiştir.

Zeytinburnu Maltepe Marmaray kaç dakika?

Marmaray'da sefer sayısı artıyor: Maltepe-Zeytinburnu arası 8 dakikada bir tren gelecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve TCDD Taşımacılık, Marmaray'da yoğun yolcu talebinin olduğu, zaman zaman vatandaşların trene binmekte zorlandığı, hatta binemediği duraklar arasında sefer sayısını ve sıklığını artıracak.

Marmaray ile Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?

Beylikdüzü ilçesine Marmaray hattı ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray ile Beylikdüzü'ne aktarmalı olarak ulaşım sağlamak isterseniz; Yenikapı durağında indikten sonra M1 ya da M2 no'lu metro hatlarına ya da Kazlıçeşme durağında indikten sonra 76K no'lu otobüs hattına aktarma yapmanız gerekmektedir.

Florya sahil Marmaray hangi durak?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek Yenikapı'da inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Florya Akvaryum durağında indiğinizde Aqua Florya Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Marmaray en son saat kaça kadar var?

Marmaray 06:00-00:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.