Fungoid krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fungoid krem ne işe yarar?
  2. Funderyl sprey nasil kullanilir?
  3. Oly 1 krem ne işe yarar?
  4. Travazol krem ne işe yarıyor?
  5. Zalain fitil ne işe yarar?
  6. Butefin nedir nasıl kullanılır?
  7. Magnis sivilce kremi nasıl kullanılır?
  8. Travazol krem hangi durumlarda kullanılır?
  9. Ketoral krem Niçin Kullanılır?
  10. Ketoral krem günde kaç kere kullanılır?
  11. Zalain fitil ne?
  12. Butefin kremi nerelerde kullanılır?
  13. Magnis krem sabah mı akşam mı?
  14. Sivilceye hangi krem iyi gelir?

Fungoid krem ne işe yarar?

Fungoid Krem 15g'lık tüplerde bulunur. 1 g'ı içinde 10 mg izokonazol nitrat ve 1 mg diflukortolon valerat etkin maddelerini içerir. Diflukortolan valerat; derinin iltihabi ve alerjik durumlarında iltihabı önler ve kaşıntı, yanma, sızı gibi şikayetleri giderir. Fungoid Krem günde 2 defa uygulanır.

Funderyl sprey nasil kullanilir?

Deri veya tırnak üzerine püskürtülerek uygulanır. Uygulamadan önce hastalıklı deri ya da tırnak bölgesi ılık su ile yıkanmalı ve iyice kurutulmalıdır. Ambalaj ilk açıldığında, ilacın püskürmesi için pompaya birkaç kez basılması gerekir. Solüsyon püskürmeye başladığında, her basışta 1 ml 0,1 ml FUNDERYL püskürtülür.

Oly 1 krem ne işe yarar?

OLY® deri üzerindeki mantarlara, mayalara, maya benzeri mantarlara (üst göğüs derisi ve kolların üst kısımlarında pullanma gösteren açık kahverengi lekelerle belirgin mantar enfeksiyonu nedeni organizmalar dahil) ve küflere ayrıca özellikle kasıklar, ayak parmak araları, koltuk ve meme altları ve testisler üzerinde ...

Travazol krem ne işe yarıyor?

Travazol krem cildinizde oluşan pişik, mantar, ağır iltihap ve egzema gibi rahatsızlıkların tedavisi için kullanılan medikal bir kremdir. Travazol kremin virüsler üzerinde bi. bir etkisi yoktur. Özellikle çocuklarda görülen kızamık, uçuk ve su çiçeği gibi rahatsızlıklarda traol vazkremi kesinlikle kullanmamalısınız.

Zalain fitil ne işe yarar?

ZALAIN vajina içine uygulanan ve mantar enfeksiyonlarına karşı kullanılan bir ilaç grubuna dahildir. Vajina içinde ve dış dudaklarda görülen, kandida adı verilen maya mantarlarının yaptığı vajina enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Butefin nedir nasıl kullanılır?

Ayak mantarı tedavisinde 7 gün boyunca günde iki kere veya 4 hafta süre ile günde 1 kez • Vücut mantarı veya kasık mantarında 2 hafta süre ile günde bir kez uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: BUTEFİN sadece haricen kullanım içindir. Etkilenen bölge ve yakın çevresini kaplayacak deri üstüne sürünüz.

Magnis sivilce kremi nasıl kullanılır?

Magnis Kremin Kullanım Şekli Nasıl Olmalıdır? Krem doktor tarafından başka bir kullanım şekli önerilmediği takdirde günde iki sefer uygulanır. Akneli(sivilceli) bölgeye sabah ve akşam olmak üzere ince bir tabaka halinde sürülür. Tedavinin ortalama süresi sekiz haftadır.

Travazol krem hangi durumlarda kullanılır?

Genital bölgede pek çok etmene bağlı olarak meydana gelen enfeksiyon ve mantarın iyileşmesi, beraberinde kaşıntı, yanma, kızarıklık ve hassasiyetin tedavisi için vajina kısmına Travazol Kremin sürülmesi gerekmektedir.

Ketoral krem Niçin Kullanılır?

KETORAL KREM NE İŞE YARAR? Döküntülü ve kaşıntılı yaraların iyileşmesini sağlar. Genital bölgelerde, memelerin altında, koltuk altı bölgesinde meydana gelen kabuklanma gibi sorunları önler, bu sorunların söz konusu olması halinde giderilmesine yardımcı olur. Pullanma belirtilerinin tedavi edilmesini sağlar.

Ketoral krem günde kaç kere kullanılır?

KETORAL Krem normalde günde bir veya iki kez 1-6 hafta süresince kullanılır. KETORAL Krem'i doktorunuzun size söylediğinden daha sık kullanmayınız. uygulanır.

Zalain fitil ne?

ZALAIN vajina içine uygulanan ve mantar enfeksiyonlarına karşı kullanılan bir ilaç grubuna dahildir. Vajina içinde ve dış dudaklarda görülen, kandida adı verilen maya mantarlarının yaptığı vajina enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Butefin kremi nerelerde kullanılır?

BUTEFİN, ciltte bir çeşit mantar sebebi ile oluşan sarımsı kahve veya kahverengi döküntülerin (tinea versicolor), vücut mantarı (tinea corporis), ayak mantarı (interdigital tinea pedis), kasık mantarının (tinea cruris) topikal tedavisinde kullanılır.

Magnis krem sabah mı akşam mı?

Krem doktor tarafından başka bir kullanım şekli önerilmediği takdirde günde iki sefer uygulanır. Akneli(sivilceli) bölgeye sabah ve akşam olmak üzere ince bir tabaka halinde sürülür. Tedavinin ortalama süresi sekiz haftadır. Ancak tedavinin ne zaman sonlanacağına doktor karar verir.

Sivilceye hangi krem iyi gelir?

Fucidin krem Fucidin kremin etken maddesi "Fusidik asit ve Hidrokortizon asetat"tır. Fucidin krem cilt enfeksiyonları tedavisinde tercih edilen antibakteriyel bir kremdir. Cilt üzerindeki bakterileri yok ederek çoğalmalarına engel olur. Böylece sivilce oluşumunu da önlemiş olur.