Smart Trade Coin kaç TL?

İçindekiler:

  1. Smart Trade Coin kaç TL?
  2. Smart trade ne oldu?
  3. Smart Trade Coin kime ait?
  4. Smart Trade Coin Merkezi nerede?
  5. 1 Smart Trade Coin kac dolar?
  6. Smart Go trade Coin nedir?
  7. Smart Trade Coin Ceo'su Kim?
  8. Smart Trade Coin ne demek?
  9. Super Farm Coin ne zaman çıkacak?
  10. Trade Coin kac dolar?
  11. DeFi voucher nedir?
  12. Trade ne demek Coin?
  13. Super Farm Coin nereden alınır?
  14. Super Farm Coin kaç TL?
  15. Defi Coin kac dolar?

Smart Trade Coin kaç TL?

Smart Trade Coin bugünkü fiyatı ₺0.011544 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺28,038.68 TRY.

Smart trade ne oldu?

Türkiye'de Yine Bir Saadet Zinciri Faciası: Smart Trade Coin ile 100 Milyon Dolarlık Vurgun Yapıldı Vatandaşlara aylık yüzde 30 kâr vaadinde bulunan "Smart Trade Coin" isimli kripto para oluşumunun saadet zinciri olduğu ortaya çıktı.

Smart Trade Coin kime ait?

Smart Trade Coin'den toplanan paralar nerede? Kripto para piyasasında alım satım yapıldığı belirtilerek kurulan sistemin kurucuları ise Hintliler. Türkiye'nin yanı sıra başka bir çok ülkede yürütülen faaliyet sonrası paraların aktığı adres ise Hawaii ile Papua Yeni Gine arasında bulunan Marshall Adaları.

Smart Trade Coin Merkezi nerede?

Eskişehir'de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye'ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları.

1 Smart Trade Coin kac dolar?

Smart Trade Coin fiyatı bugün $0,00149892 ve 24 saatlik işlem hacmi $5.197.Fiyat son 24 saatte 0.4% artmıştır.It has a circulating supply of 0 TRADE coins and a total supply of 2 Milyar. LATOKEN, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır. Trading tool BOT Smart Trade Go!

Smart Go trade Coin nedir?

Smart Trade Coin Lakoken, sistemin kripto para olarak ilk işlem göreceği piyasadır. Şimdilik sadece platformlar arası alış veriş sunan sistemin kripto para olarak alım ve satım işlemlerini mümkün kılacağı platform olan Smart Trade Coin, kripto para borsasıdır.

Smart Trade Coin Ceo'su Kim?

Değerli Kullanıcılar, Smart Trade Coin platformu, giderek artan sayıda kullanıcıyı kendine çekiyor. Bu, kripto para birimlerine ve ticarete artan ilgi ile ilgilidir.

Smart Trade Coin ne demek?

Smart Trade Coin Lakoken, sistemin kripto para olarak ilk işlem göreceği piyasadır. Şimdilik sadece platformlar arası alış veriş sunan sistemin kripto para olarak alım ve satım işlemlerini mümkün kılacağı platform olan Smart Trade Coin, kripto para borsasıdır.

Super Farm Coin ne zaman çıkacak?

SuperFarm platformu, 'de NFT Drops ve NFT Launchpad ile piyasaya sürüldü.

Trade Coin kac dolar?

Bugün için Smart Trade Coin fiyat $0,00130791 24 saatlik ticaret $3.510 hacmiyle şeklindedir.

DeFi voucher nedir?

DeFi, merkeziyetsiz (decentralized) ve finans (finance) kelimelerinden oluşan merkeziyetsiz finans işlemlerine verilen genel addır. ... Bitcoin ve Ethereum gibi belli bir merkezi olmayan ve karar verici otoritelerin olmadığı sistemler DeFi için ideal örneklerdir.

Trade ne demek Coin?

Bir yatırımcı ABC hissesini Kar ile yada zarar ile satıp XYZ hissesini alırsa Borsada trade etmiş olur. Forexte ise örneğin Dolar almış bir yatırımcı aldığı doları satıp Türk Lirası alırsa yine trade etmiş olur. Yani bir yatırım aracının satılıp alınma olayına trade denilmektedir.

Super Farm Coin nereden alınır?

SuperFarm (SUPER) Coin Nasıl Alınır? SuperFarm Coin almak için internet üzerinden Uniswap, Gate.io, MXC.COM ve Binance kripto para borsaları kullanılabilir. Genellikle en sık kullanılan platform Binance kripto para borsasıdır. Platform üzerinde ana sayfadan “Yeni Kayıt” sekmesine tıklanması gerekir.

Super Farm Coin kaç TL?

SuperFarm bugünkü fiyatı ₺4,39 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺177.120.061 TRY.

Defi Coin kac dolar?

Güncel fiyat, DEFI başına $0,412813.