Makyajla burun küçültme nasil yapılır?

İçindekiler:

  1. Makyajla burun küçültme nasil yapılır?
  2. Kontür nasıl yapılır buruna?
  3. Burun nasıl küçük gösterebiliriz?
  4. Burun ucu nasıl kalkık gösterilir?
  5. Kontür Makyaj malzemeleri nelerdir?
  6. Burun dolgusu hangi durumlarda yapılır?

Makyajla burun küçültme nasil yapılır?

  1. Adım 1: Ten renginizden iki ton koyu pudra, kapatıcı ya da mat bronzer ile burnunuzun yan kısımlarından iki tane hat çekin. ...
  2. ADIM 2: Açık renkli bir aydınlatıcı veya fondöteni göz seviyesinden başlayarak burnun uç kısmından biraz yukarıda kalacak şekilde çizgiyi sonlandırın. ...
  3. ADIM 3: Yüzünün kalanını şekillendir.

Kontür nasıl yapılır buruna?

BURNUNUZUN İNCE GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYIN Burnunuzun kenarından koyu renkli bir fondöten veya kapatıcı ile iki çizgi çekin. Kaş kemiğinden başlayarak burnun sonuna kadar gidilmesi gerekir. Kontür çizgilerini çekmek için açılı bir göz fırçası kullanın. Burnunuzu şekillendirmek için kullanabileceğiniz birkaç farklı ürün var.

Burun nasıl küçük gösterebiliriz?

Gölgeyi burnunun iki yanından aşağı doğru çekerek başla. Ardından, gölgeyi burnunun ucunun altına, burun deliklerinin hemen üzerine doğru uzat. "Alt" gölgeyi burnunun ucuna doğru karıştırdığından emin ol. Bu, burnunu "kaldıracak" ve daha kısa görünmesini sağlayacaktır.

Burun ucu nasıl kalkık gösterilir?

*Eğer burnunuz uzun ve düşükse burnunuzun ucuna ve biraz üzerine yukarı hareketlerle kontür yapın. Daha sonra üst kısma highlighter uygulayın. Ama burnunuz kemerliyse bu kısmı vurgulamaktan kaçının. *Burnunuzun ucuna yukarı hareketlerle küçük bir ışıltı, burnunuzu daha kalkık gösterecektir.

Kontür Makyaj malzemeleri nelerdir?

Kontür işlemi için pudralı ya da krem kontür makyaj ürünleri kullanılıyor. Kontür işlemi yaparken toz ya da krem formda özel olarak hazırlanmış kontür paletlerinin yanı sıra makyajın uygulandığı kişinin cilt tonundan daha koyu olan fondöten gibi makyaj malzemeleri de kullanılabiliyor.

Burun dolgusu hangi durumlarda yapılır?

Kusurları kamufle etmek veya doku kaybı olan alanlara hacim eklemek için uygulanabilir. Burun dolgusu genel sağlık durumu yerinde olan ve burnunda aşırı boyutta bir şekil bozukluğu olmayan her yetişkin için uygun bir seçenektir.