Skinny jean pantolon ne demek?

İçindekiler:

  1. Skinny jean pantolon ne demek?
  2. Slim fit mi skinny mi?
  3. Skinny jean nasıl olur?
  4. Slim Straight Fit ne demek?
  5. Skinny jean üstüne ne giyilir?
  6. Kotta slim fit ne demek?
  7. Skinny Carrot fit ne demek?
  8. Fit kalıp ne demek?
  9. Kot pantolon nasıl durmalı?
  10. Dar kot pantolon nasıl giyilir?
  11. Super slim pantolon ne demek?
  12. Klasik fit ne demek?

Skinny jean pantolon ne demek?

Skinny jean, son yıllarda özellikle kadınların sıklıkla günlük giyim kıyafet kombinlerinde tercih ettiği bir kot pantolon kesim tarzıdır. Kelime anlamı olarak Türkçeye "dar kot pantolon" olarak çevrilebilir. Skinny jean'lerde kullanılan kumaşın özelliği tamamıyla sert kot kumaş olmamasıdır.

Slim fit mi skinny mi?

Slim fit, skinny slender'dan gelir. Özellikle bel ve kol kısmı vücut şeklinize doğru oturan kıyafet tarzıdır. Dar kesim kıyafet, olarak bahsedilen tarz aslında slim fit modelidir.

Skinny jean nasıl olur?

Skinny jean'ler bacaklarınızı sımsıkı saran daracık kesimli, yüzde doksanı kot kumaşındansa, yüzde ikisi elastan kumaştan pantolonlardır.

Slim Straight Fit ne demek?

Slim : Slim-Fit veya kısaca slim pantolonlar, dar kalıp olarak bilinir. ... Straight pantolonlar düz kesimdir ve bedeni sarmalamazlar. Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır. Relaxed : Relaxed pantolonlar rahat kalıp olarakta bilinirler.

Skinny jean üstüne ne giyilir?

Oversize slouchy blazer, süveter ve diz boyu çizmelerle favori skinny jeaninizi kullanın. Dneim on denim yani kot üstüne kot her zaman iyi bir fikirdir. Klasik beyaz tişörtünüz ve kare burunlu botlarınızla tamamlayın. Siyah skinny jeanlerinizi düz botlarınız ve oversize napa ceketlerinizle tamamlayın.

Kotta slim fit ne demek?

Slim fit kesim fazla kumaşlardan arındırılmış bir şekilde pantolon modelinin üretimidir. ... Skinny kesime nazaran biraz daha bol olsa da slim fit kesime sahip olan pantolonlar vücudu tamamen sarar.

Skinny Carrot fit ne demek?

Artık her zevke ve silüete uygun jean modelleri var. Skinny fit, slim fit ve carrot fit bunlarda sadece bazıları. ... Carrot fit pantolonlar üst kısımda, basende ve üst bacakta daha geniş, dizden itibaren daha dar bir kesime sahiptir. Adını da şekil olarak benzediği havuçtan alır.

Fit kalıp ne demek?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.

Kot pantolon nasıl durmalı?

Pantolonunuz vücut şeklinize uygun olmalı. - Pantolonunuz bel çizginizin biraz aşağısında durmalı. - Jean'lerin beli pantolonlara göre biraz daha aşağıda, kalça hizasına yakın durmalı. - Düşük bel jean'lerin yürürken üstünüzden düşmemesine dikkat edin.

Dar kot pantolon nasıl giyilir?

Kot Pantolon Nasıl Kombinlenir?
  1. Tişört ve Gömlek. Dinamik bir görünüm sergilemek isteyenler kot pantolon modelleri ile baskılı tişört ve üzerine de gömlek giyerek harika bir kombin yapabilir. ...
  2. Salaş Kazak ve Jean. ...
  3. Topuklu Ayakkabı ve Dekolteli Bluz. ...
  4. Blazer Ceket Şıklığı

Super slim pantolon ne demek?

Süper Slim Fit Pantolon Süper dar kalıp pantolonlar, diğer slim fitlere göre daha dar kesimlidir. Kiğılı, süper dar kesim pantolonlarda sizin de tercihlerinize uyabilecek modeller sunmaktadır. Kategori içerisinde ekose ve kuşgözü süper dar kesim pantolonlar ile size yakışacak şık modeller sunar.

Klasik fit ne demek?

En önemlisi de, her üç gömleğin yüksek kaliteli ve rahat bir kullanım sağlamasıdır. Tchibo ''Classic Fit'' düz bir gövde ve klasik bir genişliktedir. Bu kesim gömlek zayıf veya yapılı, her bedene uygundur. Rahat kesiminden dolayı kullanım konforu sağlar.