Pele bir maçta en fazla kaç gol attı?

İçindekiler:

  1. Pele bir maçta en fazla kaç gol attı?
  2. Romario toplam kaç gol attı?
  3. Pelle kaç gol attı?
  4. Ferenc Puskas kaç gol attı?
  5. Gomez bjk de kaç gol attı?
  6. Tanju Çolak kaç golle Avrupa gol kralı oldu?
  7. Ronaldo 1 sezonda en fazla kac gol atti?
  8. En çok kaç gol atıldı?
  9. Ronaldo bir maçta en fazla kaç gol atmıştır?

Pele bir maçta en fazla kaç gol attı?

Pele ise sosyal medya hesabında yer alan biyografisine, "1283 golle en çok gol atan oyuncu." ifadesini eklemişti.

Romario toplam kaç gol attı?

Kırk yaşına bastığı günü FIFA resmi kayıtlarına göre profesyonel futbol yaşantısındaki 950. golünü atarak futbol tarihinin en golcü oyuncularından birisi oldu. 1987-2005 yılları arasında 70 kez Brezilya millî futbol takımı formasını giydi. Bu maçlarda 55 gol attı.

Pelle kaç gol attı?

Açıkçası Pele, toplam 1283 gol attığı konusunda ısrarcı. FIFA ve Güney Amerika Futbol Konfederasyonu CONMEBOL, Pele'nin kariyer istatistiklerini 13 gol olarak açıkladı.

Ferenc Puskas kaç gol attı?

Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilir, ve oynadığı maç attığı gol oranına göre tüm zamanların en verimli golcülerinden biridir, millî kariyerinde Macaristan millî takımı için 84 maçta 83 gol, Nemzeti Bajnokság I ve İspanya Ligi'nde toplam 5 gol atmıştır.

Gomez bjk de kaç gol attı?

2015-16 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer olmuş ve 33 maçta 26 gol atarak Beşiktaş'ta bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını Demba Ba ve Pascal Nouma'nın elinden almıştır. Aynı zamanda Bursaspor maçında attığı golle Vodafone Arena'da ilk golü atan futbolcu olarak adını tarihe yazdırmıştır.

Tanju Çolak kaç golle Avrupa gol kralı oldu?

Daha sonra Samsunspor'a geçen Tanju Çolak bu forma altında 1984--86 sezonlarında gol kralı oldu. 1986-87 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu. 1987-88 sezonunda ise 39 gol ile Avrupa Gol Krallığı ünvanını kazandı.

Ronaldo 1 sezonda en fazla kac gol atti?

Bu sezonda 54 resmi maça çıkan C. Ronaldo 53 gol atmayı başardı ve Real Madrid tarihindeki bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırdı. Önceki rekor 49 golle efsanevi futbolcu Ferenc Puskás'a aitti. Ligde ise 34 maçta 40 gol atarak, 82 yıllık lig tarihinin bir sezonda en çok gol atan futbolcusu olmayı başardı.

En çok kaç gol atıldı?

Josef Bican, FIFA'ya göre 800'den fazla gol attı. Cristiano Ronaldo'nun tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu olduğuna yaygın olarak inanılmaktadır.

Ronaldo bir maçta en fazla kaç gol atmıştır?

Lionel Messi ile birlikte hala top koşturan ikinci isim olan Portekizli Cristiano Ronaldo, 1.088 resmi maçta 788 kez gol sevinci yaşadı.Üst sıraları zorlayan Ronaldo'nun daha ne kadar yükselebileceği merak konusu.