Birevim Genel Müdürü Kimdir?

İçindekiler:

  1. Birevim Genel Müdürü Kimdir?
  2. Birevim kaç şubesi var?
  3. Bir evim kaç yıllık firma?
  4. Bir evim nedir?
  5. Bir evim Genel müdür?
  6. Www Birevim com kime ait?
  7. Bir evim toplam kaç şubesi var?
  8. Tasarruf ev kimin?
  9. Bir evim sistemi nasıl işliyor?
  10. Finansevim kaç şubesi var?

Birevim Genel Müdürü Kimdir?

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim kaç şubesi var?

Bugün, Türkiye genelinde 12 şubesiyle müşterileriyle buluşan Birevim, Konya, Kayseri ve Gaziantep'te açmayı hedeflediği yeni şubeleriyle 15 farklı noktada müşterileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Bir evim kaç yıllık firma?

Tasarrufun bir finans aracı olarak kullanıldığı “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminin mimarı BİREVİM, 2016 yılında kuruldu.

Bir evim nedir?

BİREVİM; kendine ait bir iş modeli olan “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemi ve insan merkezli hizmet anlayışıyla bireylerin ev, araba vb. ihtiyaçlarına yenilikçi finansal çözümler üretir. BİREVİM; tasarruf sahiplerinin, borçlanarak değil, küçük tasarruflarla ev, araba vb. ihtiyaçlarına ulaşmasını mümkün kılar.

Bir evim Genel müdür?

Mahir Orak, Haber Global'de.

Www Birevim com kime ait?

Birevim'in kurucusu Murat Çiftçi ve Genel Müdürü Av.

Bir evim toplam kaç şubesi var?

- 2016 yılında kurulan Birevim'in 85 şubesi var. Şirketin aylık teslimatı adeti 2 bini aşıyor.

Tasarruf ev kimin?

Birevim'in alt markası olarak faaliyet gösteren Tasarrufla Ev, ev sahibi olmak isteyen ailelerin ihtiyaçlarına mükemmel çözümler sunuyor. Birevim'in tüm alt markaları gibi Tasarrufla Ev de farklı kitlelere farklı çözümlerle ulaşmayı amaçlıyor.

Bir evim sistemi nasıl işliyor?

BİREVİM'de peşinat ya da ara ödeme zorunluluğu bulunmaz. Ödeme planınız, koşullarınıza göre tamamen sizin tercihleriniz doğrultusunda oluşturulur. Ancak peşinat ödemek ya da ara ödeme yapmak, teslimatınızı daha erken almak ve ödemelerinizi olması gerekenden daha kısa sürede bitirmek gibi büyük avantajlar sağlar.

Finansevim kaç şubesi var?

Finansevim'in vergi öncesi kârının 22 milyon TL olduğunu, ikinci yılında kâr açıklayan tek firmanın kendileri olduğunu kaydeden Serdar Kolo, yeni açılacak 100 şube ile toplamda 160 şubeye ulaşacaklarını kaydetti.