Hermione Granger gerçek ismi nedir?

İçindekiler:

  1. Hermione Granger gerçek ismi nedir?
  2. Hermione Granger kim?
  3. Cho Chang kiminle evlendi?
  4. Tom Riddle kim oynuyor?
  5. Hermione kimi seviyor?
  6. Hermione Granger ne kokuyor?
  7. Cho Chang hangi bina?
  8. Bonnie Wright eşi kimdir?
  9. Harry Potter Tom Riddle gençliğini kim oynuyor?
  10. Genç Tom Riddle kim oynuyor?
  11. Harry Potter kime aşık oluyor?
  12. Harry Potter filmde kimle sevgili?
  13. Harry Potter ne kokuyor?
  14. Seherbaz ne iş yapar?

Hermione Granger gerçek ismi nedir?

Hermione Jean Granger, yılında doğmuştur. "Hermione" ismi, Yunanca'da "dünyevi" manasına gelir. Bir muggle doğumludur. Harry ve Ron'un en yakın arkadaşıdır.

Hermione Granger kim?

EMMA WATSON BİYOGRAFİSİ Harry Potter filmlerindeki Hermione Granger rolü ile tanınan Fransa doğumlu İngiliz aktrist. Teen Vogue dergisine kapak olan en genç insan olan Watson, defalarca Otto ödülünü kazanmıştır.

Cho Chang kiminle evlendi?

22-) cho chang bir muggle'la evlendi.

Tom Riddle kim oynuyor?

Lord Voldemort
Son görünümÖlüm Yadigarları
YaratanJ. K. Rowling
CanlandıranRalph Fiennes Richard Bremmer (Felsefe Taşı) Christian Coulson (gençliği) Hero Fiennes Tiffin (çocukluğu) Frank Dillane (gençliği)
BinaSlytherin
11 satır daha

Hermione kimi seviyor?

J.K Rowling, fantastik kahramanı Hermione Granger'ın Ron Weasley'le değil Harry Potter'la evlenmesi gerektiğini söyledi. Harry Potter serisi sona erdi. Ancak herkesin yüreğindeki acı sona ermedi. Acının sebebi Hermione'nin Harry Potter'la değil de Ron'la evlenmesiydi.

Hermione Granger ne kokuyor?

Harry Potter ve Melez Prens Az evvel lafı geçen derste yapılan iksiri Hermione koklamış ve yeni kesilmiş taze çimen, yeni parşömen kokusu aldığını söylemişti. Üçüncüyü söyleyemeden kızarmış ve araya Slughorn girmişti. Kitapta bu şekilde verilirken filmlerde üçüncü kokunun bir diş macunu olduğunu söylemişti.

Cho Chang hangi bina?

Cedric Diggory
CanlandıranRobert Pattinson
BinaHufflepuff
Bilgileri
AileAmos Diggory (babası)
8 satır daha

Bonnie Wright eşi kimdir?

Kişisel hayatı Wright, Şubat 2010'da Harry Potter oyuncusu Jamie Campbell Bower ile çıktığını ve Nisan 2011'de nişanlandığını açıkladı.

Harry Potter Tom Riddle gençliğini kim oynuyor?

Christian Coulson
Doğum Manchester, İngiltere
Milliyetİngiliz
MeslekOyuncu, yönetmen ve fotoğrafçı
1 satır daha

Genç Tom Riddle kim oynuyor?

Harry Potter ve Sırlar Odası'nda genç Tom Riddle'ı canlandıran Christian Coulson'la Tom Riddle hakkında kısa bir söyleşi gerçekleştirildi.

Harry Potter kime aşık oluyor?

Harry Potter serisini okumuş, izlemiş olanlar çok iyi bileceklerdir ki bu seride olabilecek en olası aşk Harry & Hermione aşkıdır. Ancak yazar hangi akla hizmet etti bilemiyoruz Hermione gibi bir kızı Ron'a yar ederken, Harry için de Ron'un bacısı Ginny'yi (Ginevra) uygun gördü.

Harry Potter filmde kimle sevgili?

Ginny Weasley | Harry Potter | Fandom.

Harry Potter ne kokuyor?

Aynı şekilde Harry'nin de burnuna gelen kokular şeker pekmezi pastası kokusu, süpürgesinin tutma yerinin kokusu ile bir çiçek kokusuydu. Bu koku Kovuk'ta aldığı bir kokuydu ve hatta bunun Ginny'yi süpürgesiyle uçarken izlediğinde duyduğu hanımeli kokusu olabileceği düşünülüyor.

Seherbaz ne iş yapar?

Seherbaz, J.K. Rowling tarafından yazılmış Harry Potter serisinde, Bakanlık adına suçlu büyücüleri yakalayan büyücülere verilen addır. Seherbazlar, Britanya'daki büyücü dünyasının yönetiminden sorumlu olan kurgusal Sihir Bakanlığı'nın departmanlarından Seherbaz Bürosu'nda çalışmaktadır.