Türkiye sigortada hangi sigortalar var?

İçindekiler:

  1. Türkiye sigortada hangi sigortalar var?
  2. Türkiye Sigorta A Ş hangi şirketler birleşti?
  3. Türkiye Sigorta araç sigortası yapıyor mu?
  4. Türkiye Hayat emeklilik hangi bankaya bağlı?
  5. Ziraat Bankası hangi hayat sigortasını yapıyor?
  6. Axa Sigorta hangi bankayla anlaşmalı?

Türkiye sigortada hangi sigortalar var?

Türkiye Sigorta; araç (kasko, trafik sigortası) konut (DASK), sağlık, seyahat, ticari sigorta türlerinde hizmet vermektedir.

Türkiye Sigorta A Ş hangi şirketler birleşti?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'mızın yürütmüş olduğu Yeni Ekonomi Programı kapsamında, Güneş Sigorta, Ziraat Sigorta ve Halk Sigorta aynı çatı altında birleşerek Türkiye Sigorta, Vakıf Emeklilik, Ziraat Emeklilik ve Halk Emeklilik aynı çatı altında birleşerek Türkiye Hayat Emeklilik olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Türkiye Sigorta araç sigortası yapıyor mu?

Yasal zorunluluk olan Trafik Sigortası ile, trafikte Türkiye Sigorta güvencesi altındasınız! Trafik Sigortası ile; poliçede tanımlanan motorlu aracın işletilmesi sırasında, bir kimsenin ölümüne, yaralanmasına veya bir şeyin zarara uğramasına sebebiyet verilmesi durumunda, hukuki sorumluluğunuz teminat altına alınır.

Türkiye Hayat emeklilik hangi bankaya bağlı?

Türkiye Hayat ve Emeklilik Kampanyası | Kampanyalar | Ziraat Bankası

Ziraat Bankası hangi hayat sigortasını yapıyor?

Kredili Mevduat Hayat Sigortası Ziraat Bankası'ndan Kredili Mevduat Hesabı açılarak hesabı kullanmaya başlayan 18-75 yaş* arasındaki müşterilerin sigorta süresi içinde hayatını kaybetmesi hâlinde, Ziraat Bankası'na olan borcunun kapatılmasını amaçlayan bir hayat sigortasıdır.

Axa Sigorta hangi bankayla anlaşmalı?

Türkiye'nin her köşesinde 2.000'i aşkın profesyonel acenteyle birlikte tüm Burgan Bank, DenizBank, HSBC Bank, ICBC, ING Bank, Odeabank, ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde NovaBank LTD, GarantiBBVA (KKTC), Albank LTD, Şekerbank (Kıbrıs) LTD ve Kıbrıs Faisal İslam Bankası LTD şubeleri sizlere hizmet için yanı başınızda ...