Istanbul kart uygulamasına nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul kart uygulamasına nasıl girilir?
  2. Istanbulkart Online dolum nasıl yapılır?
  3. Istanbul kart uygulaması ne işe yarar?
  4. Istanbul kart telefona nasıl yüklenir?
  5. Iett kart HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?
  6. Istanbul kart para yükleme nereden yapılır?
  7. İstanbulkart A101 de gecerli mı?
  8. Istanbulkart HES kodu eşleştirme kontrolü nasıl yapılır?

Istanbul kart uygulamasına nasıl girilir?

1 - Uygulamayı indirdikten sonra daha önce kayıt olduysanız kullanıcı adı (uygulamaya kaydolurken kullanılan mail adresi) ve parola girerek “Giriş” butonunu tıklayarak PIN oluşturma adımına geçer ve sonrasında oluşturacağınız PIN ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Istanbulkart Online dolum nasıl yapılır?

İSTANBULKART ONLINE DOLUM İŞLEMİ NASIL YAPILIR? İstanbulkart online dolum işlemleri sadece https://ıstanbulkart. istanbul adresi "Online İşlemler" linkinden girilen https://bireysel.istanbulkart. istanbul adresinden yapılmaktadır.

Istanbul kart uygulaması ne işe yarar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanıma sunulan ve başta şehir içi ulaşım (Marmaray, metro, otobüs, vapur, tramvay gibi) olmak üzere; market, otopark, sosyal tesisler gibi yerlerde ödeme yapılabilmesini sağlayan karttır.

Istanbul kart telefona nasıl yüklenir?

Hemen telefonunuzdan Paycell Uygulamasını İndirin. Ana sayfadan “İstanbulkart Yükleme”yi seçin. İstanbulkart'ınızın ön yüzünde yer alan kart numarasını ya da arka yüzünde yer alan seri numarasını girin. Yüklemek istediğiniz tutarı ve ödeme yönteminizi seçin.

Iett kart HES kodu eşleştirme nasıl yapılır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Istanbul kart para yükleme nereden yapılır?

fastPay uygulamasını açtıktan sonra ana sayfadaki ''Ulaşım kartına TL yükle'' sekmesine tıkla, ''istanbulkartı'' seç. istanbulkart'ına yüklemek istediğin tutarı tuşla. fastPay uygulamasına daha önceden tanımlamış olduğun banka kredi kartından ya da fastPay hesabındaki bakiyenden harcama yapmak istediğini seç.

İstanbulkart A101 de gecerli mı?

Zincir Marketler: A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketler'de İstanbulkart ile ödeme ve yükleme yapılabiliyor, İstanbulkart satın alınabiliyor.

Istanbulkart HES kodu eşleştirme kontrolü nasıl yapılır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.