Halka arz Aydem alınır mı?

İçindekiler:

  1. Halka arz Aydem alınır mı?
  2. Aydem halka arz oransal mı eşit mi?
  3. Aydem ne kadar talep geldi?
  4. Aydem ne kadar talep topladı?
  5. Ayen hisse kimin?
  6. Bioen halka arz kaç lot verir?
  7. E data halka arz kaç lot verir?
  8. Cante halka arz ne zaman işlem görecek?

Halka arz Aydem alınır mı?

Aydem Yenilenebilir Enerji A.Ş. 19- tarihlerinde 8,50 TL – 9,90 TL fiyat aralığı ile halka arz edilecektir. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Aydem halka arz oransal mı eşit mi?

Halka arz oransal dağıtımla gerçekleşecek Aydem Yenilenebilir Enerji, 19-22 Nisan'da talep toplanmaya hazırlanıyor. ... Halka arzın büyüklüğü ek pay satışı ile birlikte toplamda 1,1 milyar TL-1,3 milyar TL aralığında, şirketin halka açıklık oranı da ek pay satışı ile birlikte toplam yüzde 18,44 olacak.

Aydem ne kadar talep geldi?

Böylelikle şirketin halka arz büyüklüğü yaklaşık olarak 1,3 milyar TL olarak kaydedildi. Aydem Enerji'nin halka arzı talep toplamadaki 1,3 milyar TL'lik satışla son dönemin en büyük halka arzı oldu. ek satışa sunulan 20 milyon TL olmak üzere toplam 130 milyon TL nominal değerli payların satışı gerçekleşti.

Aydem ne kadar talep topladı?

Türkiye'nin %100 yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten en büyük şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında 5 kat talep topladık ve 1,3 milyar Türk Lirası işlem büyüklüğüyle son 3 yılın en büyük halka arzı gerçekleştirdik.

Ayen hisse kimin?

Aydıner İnşaat A.Ş.

Bioen halka arz kaç lot verir?

BİOTREND HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? Biotrend Enerji şirketinin, sermaye artırımından kaynaklı 22 milyon lotu halka arz edilecek ve buradan halka arz geliri elde edecek.

E data halka arz kaç lot verir?

E-DATA TEKNOLOJİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? 13.000.000 Lotun satışa çıkarılacağı halka arzda, ek satış olmayacağı duyuruldu. Şirketin halka açıklık oranı ise yüzde 28,89 oranında.

Cante halka arz ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 3,90 TL/pay baz fiyat, "CANTE.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.