Ilhan Şen kimdir oynadığı diziler?

İçindekiler:

  1. Ilhan Şen kimdir oynadığı diziler?
  2. Ilhan şen hangi filmlerde oynadı?
  3. Aşk Mantık İntikam Ozan kim?
  4. Ozan karakteri hangi dizide?
  5. Cemre Baysel ilhan şen hangi dizide oynuyor?
  6. Ilhan Şen Hangi okul?
  7. Ferman façalı kimdir?
  8. Aşk mantık intikam Ozan kaç kilo?
  9. Aşk mantık intikam Ozan boyu kaç cm?
  10. Ozan Korfalı nereli?
  11. Ask mantik intikam Esra kimdir?
  12. Cemre Baysel Volkan Keskin sevgili mi?
  13. Eşkiyadaki Hamdi Baba kimdir?
  14. Ilhan şen kaç kilo?

Ilhan Şen kimdir oynadığı diziler?

İlhan Şen
  • Aşk Mantık İntikam. 2021.
  • Seni Çok Bekledim. 2020.
  • Ramo.

Ilhan şen hangi filmlerde oynadı?

Şahin Tepesi Biz Böyleyiz2020Mehmed: Bir Cihan Fatihi2018RamoPerspective İlhan Şen/Filmler

Aşk Mantık İntikam Ozan kim?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 tarihinde doğdu. Türk oyuncudur. 2021 yılında başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almaktadır. Üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Ozan karakteri hangi dizide?

FOX TV ekranlarında Cuma akşamları yayın hayatına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan Korfalı karakterini canlandıran İlhan Şen merak konusu oldu.

Cemre Baysel ilhan şen hangi dizide oynuyor?

Payitaht Abdülhamid - Cemre Baysel - Firuze Kimdir?

Ilhan Şen Hangi okul?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan'da doğmuştur. İlhan Şen ailesi ile birlikte 2 yaşında iken İstanbul'a yerleşmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul'da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Ferman façalı kimdir?

Ferman Façalı karakteri ile diziye genç kızların sevgillisi İlhan Şen dahil oldu. ... İlhan Şen, 1987 yılında Bulgaristan'da doğmuştur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Aşk mantık intikam Ozan kaç kilo?

Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır. Geçmiş dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.

Aşk mantık intikam Ozan boyu kaç cm?

1987, Bulgaristan doğumlu başarılı oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi-İnşaat Mühendisi mezunudur. Modellik geçmişide olan Şen, 2008 Best Model finalistlerinden. Dizi oyunculuğuna 2018 yılında, Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisiyle oldu.1.89 boyundaki başarılı oyuncu, yeni dizisi ile merak konusu oldu.

Ozan Korfalı nereli?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan'da doğmuştur.

Ask mantik intikam Esra kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okuduğu dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Cemre Baysel Volkan Keskin sevgili mi?

Baht Oyunu dizisinin Ada'sı Cemre Baysel, sevgilisi oyuncu Volkan Keskin'den sessiz sedasız ayrıldı.

Eşkiyadaki Hamdi Baba kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hamdi karakterini canlandıran Muhammed Cangören; 1951 tarihindeAfganistan'da bulunan Mayısmana şehrinde dünyaya gelmiştir. Usta oyucu İkinci Bahar dizisinde Bekir Ağa rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Ilhan şen kaç kilo?

Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır. Geçmiş dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.