Istanbuldan karsa kargo kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan karsa kargo kaç günde gelir?
  2. Surat Kargo kac gunde teslim?
  3. Sürat Kargo Dağıtım günleri ne zaman?
  4. Farmasi siparişim nerede?
  5. Farmasi ürünleri hangi kargo ile geliyor?
  6. Kargolar akşam kaçta yola çıkar?
  7. Yurtiçi hızlı kargo kaç günde gelir?
  8. MNG kargo ile kaç gün sürer?

Istanbuldan karsa kargo kaç günde gelir?

Çıkış İliİSTANBUL
33MERSİN2 Gün
34İSTANBUL1 Gün
35İZMİR1 Gün
36KARS3 Gün
39 satır daha

Surat Kargo kac gunde teslim?

Sürat Kargo, kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder. Gelen Kargoyu Müşterinin Teslim Alamadığı durumlarda Şubede Kaç Gün Bekletilir?

Sürat Kargo Dağıtım günleri ne zaman?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır.

Farmasi siparişim nerede?

Girişimci sayfanıza giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan “Siparişlerim” sekmesine tıkladığınızda açılan sayfada geriye dönük sipariş dönemini seçtikten sonra takibini yapmak istediğiniz sipariş numarası ile aynı hizada bulunan Kargo Takibi üzerine tıkladığınızda açılan sayfadan siparişinize ait kargo durum ...

Farmasi ürünleri hangi kargo ile geliyor?

Farmasi'nin çalıştığı kargo şirketleri; Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Mng Kargo ve Ptt kargo'dur. Farmasi sayfanızda bulunan sepetinize; ürünlerinizi ekledikten sonra ilerleyerek, siparişi onaylama aşamasına geldiğinizde sayfa da kargo seçenekleri belirecektir.

Kargolar akşam kaçta yola çıkar?

Aras Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30'da başlar ve akşam kapanış saati olan 18:00'a kadar mesaiye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yurtiçi hızlı kargo kaç günde gelir?

600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

MNG kargo ile kaç gün sürer?

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü ...