Kahvaltı servisi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Kahvaltı servisi nasıl açılır?
  2. Kontinental kahvaltı hangi yiyeceklerden oluşur?
  3. ABD kahvaltıda ne yiyor?
  4. Amerikan kahvaltisi nedir?

Kahvaltı servisi nasıl açılır?

Masa örtüsü ve kapak açılır. Kahvaltı tabağı ve peçete kuver için ayrılan yerin ortasına konur. Tabağın sağına kahvaltı bıçağı, soluna kahvaltı çatalı konur. Fincan tabağı ve kaşığı, şekerlik, menaj, kül tablası kuverdeki yerlerine yerleştirilir.

Kontinental kahvaltı hangi yiyeceklerden oluşur?

Kontinental kahvaltı İngiliz kahvaltısına göre daha hafiftir. Bu tür kahvaltıda menüde meyveler, etler, peynirler, ekmekler vb. soğuk yiyecekler bulunur. Aksine İngiliz kahvaltısında ise yumurta, fasulye ve sebze gibi daha ana yemek formatına yakın yiyecekler yer alır.

ABD kahvaltıda ne yiyor?

Bacon, yumurta, krem peynir, donut, sosis, meyve, bagel, reçel, yumurta, waffle, pancake ve mısır gevreği gibi bol çeşitli bir kahvaltıdan hoşlanan Amerikalılar, sabahları güne kahvaltı eşliğinde filtre kahve ile başlarlar.

Amerikan kahvaltisi nedir?

Amerikalılar da aynı İngilizler gibi kızartılmış yiyecekleri çok severler. Geleneksel bir kahvaltı olarak kabul görmese de bir Amerikan ailesinin kahvaltı masanında bulunan yiyecekler: Domuz pastırması( Bacon), kızarmış yumurta, kızarmış domuz sosisi, waffle, pancakes ve mısır gevreği yanında da filtre kahvedir.