Oje bantları nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Oje bantları nasıl kullanılır?
  2. Kalıcı oje nasıl olur?
  3. Sıvı tırnak bandı nasıl kullanılır?
  4. Tırnak Süsleme damga seti nasıl kullanılır?
  5. Kalıcı oje kaç gün kalır?
  6. Kalıcı oje nasıl yapılır sırasıyla?
  7. Sıvı tırnak bandı ne işe yarar?
  8. Karline sıvı tırnak bandı ne işe yarar?
  9. Tırnak damga seti nasıl kullanılır?
  10. Oje tırnakta ne kadar kalır?

Oje bantları nasıl kullanılır?

Tırnak Bandını özel aplikatörü ile ojenin bulaşmasını istemediğiniz bölgeye fırçası yardımıyla sürün. Ojeyi uygulamadan önce 2 dk kuruması için bekleyin. Ojenizi sürün. Ojenin kurumasını beklemeden tırnak bandınızı cımbız yardımı ile veya elinizle soyun.

Kalıcı oje nasıl olur?

Öncelikle tırnakların temizlenip istediğiniz şekilde törpülenmiş olması gerekiyor. Ardından törpü le tırnak yüzeyi matlaştırılır. Prep-wife temizleyicisi ile tırnak üzeri kurutulur yani sure bond tırnağı tamamen kurutarak kalıcı ojenin güçlü bir şekilde tırnağa bağlanmasını sağlar.

Sıvı tırnak bandı nasıl kullanılır?

NASIL KULLANILIR:
  1. Sıvı tırnak bandını tırnaklarınızın etrafındaki cilde uygulayın ve tamamen kurumasını bekleyin.
  2. Tırnak sanatını uygulayın veya ojenizi sürün.
  3. Oje kurumadan bariyeri soyun.
  4. mükemmel tırnaklara sahip olun. Karline A++ ASC LTD.

Tırnak Süsleme damga seti nasıl kullanılır?

Tırnağınızı en sevdiğiniz renge boyayın ve kurumasını sağlayın. Uyguladığınız renge kontrast bir renk daha seçin ve desen paletine bir kat uygulayın. Damgayı palete bastırın. Damgayı tırnağınıza uygulayın.

Kalıcı oje kaç gün kalır?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur.

Kalıcı oje nasıl yapılır sırasıyla?

Kalıcı Oje Başlangıç Luxio Base başlangıç baz katı ile tırnak yüzeyine ince bir kat sürüp ardından kurutucu lambamızda kurutuyoruz. Sonra bu işlemi bütün tırnaklarımıza sırasıyla uyguluyoruz. Kurutma süreleri UV/LED kurutucu lamba ile kurutma süresi 30sn. olarak ayarlanmalıdır.

Sıvı tırnak bandı ne işe yarar?

Tırnak sanatı uygulamalarında ve oje sürülürken ojenin taşmasını engeller. Kolay sürülür, hızlı kurur. Mükemmel sonuç verir.

Karline sıvı tırnak bandı ne işe yarar?

ÜRÜN AÇIKLAMASI Çabuk Kuruyan sıvı tırnak bandı veya latex oje cilası, tırnak etlerini ebru, french manikür ve tırnak sanatı uygulamalarında korur. Kolay sürülür hızlı kurur,mükemmel sonuç veriri.

Tırnak damga seti nasıl kullanılır?

Damgayı palete bastırın. Damgayı tırnağınıza uygulayın. Dilediğiniz şekil tırnağınıza çıkmış olacak. Damgayı ve desen paletini Tırnak Cilası Temizleyicisi ile temizleyebilirsiniz.

Oje tırnakta ne kadar kalır?

Kalıcı oje uygulamalarında ise tırnakta kalma süresi ortalama olarak 3 haftadır. Kalıcı oje, tırnak üzerine bozulmadan kalır fakat tırnak uzadığı için yenilenmesi gerekmektedir.