Arçelik gurme çay makinesi kaç lira?

İçindekiler:

  1. Arçelik gurme çay makinesi kaç lira?
  2. Arçelik gurme fiyatı nedir?
  3. Arçelik Çaycı nasil temizlenir?
  4. Arçelik çay makinesi saat ayarı nasıl yapılır?
  5. Arçelik gurme şef çok amaçlı pişirici kaç TL?
  6. Arçelik Çaycı yıkanır mı?
  7. Arçelik çay makinesi kaç yıl garantili?
  8. Çok Amaçlı Pişirici ne işe yarar?
  9. Arçelik Çaycı bulaşık makinesinde yıkanır mı?
  10. Çaycının altı yıkanır mı?
  11. Sararan çaycı nasıl temizlenir?
  12. Çay makinesinin üstü nasıl temizlenir?
  13. Arçelik Ankastre Fırın garanti süresi ne kadar?
  14. Çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Arçelik gurme çay makinesi kaç lira?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 3.955,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.899,00 TLŞu Andaki Fiyat: 3.599,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 356 TL (%9) daha ucuz.

Arçelik gurme fiyatı nedir?

Arçelik MC 6056 I Gurme Şef Çok Amaçlı Buharlı Pişirici İle En Çok Karşılaştırılanlar
Arçelik MC 6056 I Gurme Şef Çok Amaçlı Buharlı PişiriciVestel Ziyafet Basınçlı Pişirici
Fiyat1.235,99 TL 30 satıcı888,00 TL 11 satıcı
Popülerlik1. Popüler Buharlı Pişirici2. Popüler Buharlı Pişirici
Ortalama Puan3 yorum-
2 satır daha

Arçelik Çaycı nasil temizlenir?

Kaynayan suyun içine 1 fincan sirke veya 2 yemek kaşığı limon tuzu dökün. Birkaç saat suyu ısıtıcının içerisinde beklettikten sonra boşaltın ve içini iyice durulayın. Makineyi bir kez daha sadece su ile çalıştırın ve bu suyu da dökün. Kireç temizlenir.

Arçelik çay makinesi saat ayarı nasıl yapılır?

Sol arka tarafta bulunan Açma/Kapama düğmesini “I” konumuna getirin. Açık konuma getirdiğiniz andan itibaren 5 saniye içinde saat şekline (bitiş zamanı) parmağınızı 3 saniye süreyle basılı tutun. Ekranda saat yanıp sönmeye başladığında, "+" ve "-" tuşlarıyla günün saatini ayarlayabilirsiniz.

Arçelik gurme şef çok amaçlı pişirici kaç TL?

Arçelik Gurme Şef'in 10 farklı programı ile siz de Türk ve Dünya mutfağından en lezzetli yemekleri pratik ve güvenli şekilde hazırlayın....Var.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Tek Çekim1.349 TL1.349 TL
2674,50 TL1.349 TL
3449,67 TL1.349 TL
4337,25 TL1.349 TL
5 satır daha

Arçelik Çaycı yıkanır mı?

Makinenizin demliğini ve ısıtıcısını suyla çalkalayarak temizleyin. Dış yüzey temizliğini nemli bir bez ve az miktarda bulaşık deterjanıyla yapabilirsiniz. Çay makinenizin elektronik aksamlarına su gelmemesine özen gösterin. Çay makinenizi, parçaları ve yüzeyi kuruduktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.

Arçelik çay makinesi kaç yıl garantili?

1) Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

Çok Amaçlı Pişirici ne işe yarar?

Özel tandır aksesuarı ve programı ile uzun sürede pişen etleri çok daha kısa sürede lezzetli bir şekilde pişirebilme olanağı sunar. Geleneksel tencere yemeklerini rahatlıkla yapma olanağı sunar. Et ve sebzeleri istenen kıvamda soteleme sotelemenize yardımcı olacak. Kişisel tariflerde rahatlıkla kullanılabilir.

Arçelik Çaycı bulaşık makinesinde yıkanır mı?

Su ısıtıcısı elektrik akşamlara sahip olduğu için kesinlikle suya daldırılmaması yani bulaşık makinesinde yıkanmaması gerekir.

Çaycının altı yıkanır mı?

Eğer günlük temizliğini yapıyor iseniz üst ve alt bölümleri su ile çalkalayarak kolaylıkla temizlemeniz mümkündür. Dış yüzey temizliği için ise hafif nemli bir bez kullanarak kolaylıkla silerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sararan çaycı nasıl temizlenir?

Çay makinenizin sadece alt kısmına su doldurarak çalıştırıp kaynadıktan sonra suyu tekrar dökünüz. Böylece elektrikli çaycınızın temizlendiğini göreceksiniz. Eğer kireçlenme çok fazla ise karbonat, sirke ve limontuzunu deneyebilirsiniz.

Çay makinesinin üstü nasıl temizlenir?

Makinenin dış yüzeyini sadece ılık suyla ya da bulaşık deterjanı ve suyla nemlendirilmiş bir bezle silebilirsiniz. Az miktarda bulaşık deterjanı temizlik için yeterli gelecektir. Kullandığınız bez, yüzeyi çizmeyecek yumuşak bir yapıya sahip olmalı. Demliği, içinde çayla uzun süre bırakmamaya dikkat edin.

Arçelik Ankastre Fırın garanti süresi ne kadar?

Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde bulaşık makineleri, fırın ve derin dondurucular için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 299 TL'dir. Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 349 TL'dir.

Çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. Firmamız Fırın, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Buzdolabı,Derin Dondurucu, Split Klimalar ve Mikrodalgalar için 3 yıl garanti uygulamaktadır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır.